روش آماده کردن کیک گوشت

[ad_1]

 

پخت کیک گوشت, طرز پخت کیک گوشت

روش آماده کردن کیک گوشت

 

مواد لازم برای آماده کردن کیک گوشت :

 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
 ادویه به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری 
 روغن۱/۲ لیوان 
ماست۱ لیوان
آرد  سفید۱.۵ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
گوشت چرخ نموده۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

 

روش آماده کردن مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می نماییم و کمی تفت داده و در آخر رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه نموده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود. 

 

روش آماده کردن مواد کیک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه نموده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط نموده و دوبار الک می نماییم و به مواد اضافه می نماییم. 

 

قالب ۲۰ سانت را آماده نموده و دیواره های آن را چرب می نماییم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده نموده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی نمایید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم نموده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به زمان ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید. اندازه  این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها