[ad_1]
روش آماده کردن کیک گوشت
مواد لازم برای آماده کردن کیک گوشت :
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ادویه | به میزان لازم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
روغن | ۱/۲ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱.۵ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
گوشت چرخ نموده | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۳ عدد |
روش آماده کردن مواد میانی کیک:
پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ نموده را اضافه نموده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می نماییم و کمی تفت داده و در آخر رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه نموده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود.
روش آماده کردن مواد کیک:
تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه نموده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط نموده و دوبار الک می نماییم و به مواد اضافه می نماییم.
قالب ۲۰ سانت را آماده نموده و دیواره های آن را چرب می نماییم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده نموده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی نمایید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم نموده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به زمان ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید. اندازه این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها