روش آماده کردن کنسرو عدسی

[ad_1]

طرز تهیه عدسی,آموزش تهیه کنسرو عدسی,تهیه عدسی

مواد لازم برای آماده کردن عدسی: 

 عدس دو لیوان 
 روغن۲ قاشق غذاخوری
  نمک و فلفلمقداری
 پیاز متوسط برای پیاز داغیک عدد 
 رب گوجه فرنگی  ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

 
روش آماده کردن عدسی:
۱) عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس نمایید و آب آنرا عوض نمایید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم بعد از پخت تیره نمیشود.

 ۲) عدس ها را با روغن و آب ( یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید ) بپزید. بعد از پخت کامل عدس ها – پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل ( و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می پسندید ) بیافزایید . قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.

 ۳) خوراک عدسی را با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون سرو نمایید .( اگر مقدار خیلی کمی پودر گلپر هم روی عدسی بریزید خوش طعم و سهل الهضم می گردد .)

آیا میدانستید که:
عدس و گندم به دلیل داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می گردد. عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس نمایید تا هم نرم شود و هم از نفخ پیشگیری نماید. عدس به دلیل داشتن آهن، برای رفع کم خونی و افزایش شیر مادرها شیرده سودمند است.عدس، لعاب دار است و به همین دلیل استفاده آن برای ناراحتی های روده ای توصیه می گردد.عدس را در نمایید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می نماید .

عدس نه تنها ۶ ماده معدنی خیلی سودمند و ۲ نوع ویتامین B و پروتئین دارد، بلكه تقریبا بدون چربی است. عدس از آن دسته حبوبات است كه علاوه بر در اختیار داشتن انواع مواد مقوی، به شتاب آماده می‌شود.در عدس نوعی فیبر وجود دارد كه به طور قابل ملاحظه‌ای در كاهش كلسترول خون تاثیرگذار است. علاوه بر این، نوع ویژه فیبر موجود در عدس مانع از آن می گردد كه میزان قند خون بعد از صرف غذا ناگهان به شدت بالا رود. عدس نه تنها ۶ ماده معدنی خیلی سودمند و ۲ نوع ویتامین B و پروتئین دارد، بلكه تقریبا بدون چربی است. پزشكان می گویند اگر به سلامت قلب خود می‌اندیشید، عدس استفاده كنید.

کالری عدسی:
هر فنجان عدس پخته شده تنها ۲۳۰ كالری دارد.

روش نگهداشتن کنسرو عدسی:
در جای خشک و خنک نگهداشتن شود. لطفاً برای حفظ کیفیت بعد از باز کردن باقیمانده ی محتوی قوطی را در ظروف شیشه ای یا پلاستیکی ریخته و در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها