روش آماده کردن کمپوت توت فرنگی به دو روش متفاوت
روش های متفاوت برای آماده کردن کمپوت توت فرنگی
روش آماده کردن کمپوت توت فرنگی ساده :
این کمپوت توت فرنگی فوق العاده ساده از ابتدا تا انتها حدود 20-25 دقیقه طول می کشد و راهی عالی برای استفاده از تمام آن توت های رسیده از باغ یا بازار کشاورز است. با بستنی وانیلی یا وافل های ترد برای یک خوراکی خوش طعم که خانواده شما دوستش دارند، جفت نمایید!
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی :
توت فرنگی تازه یا منجمد، پاکیزه و خرد شده | 450 گرم |
شربت افرا | ¼ فنجان |
آب لیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن کمپوت توت فرنگی :
توت فرنگی، شربت افرا، آب لیمو و وانیل را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب نمایید. روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد و بپزید و گاهی هم بزنید به زمان 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که توت فرنگی ها نرم و آبدار شوند.
مواد لازم برای آماده کردن کمپوت توت فرنگی
از روی حرارت بردارید. کمپوت با سرد شدن غلیظ می گردد.
روش آماده کردن کمپوت توت فرنگی :
روش های پخت انواع کمپوت توت فرنگی
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی :
توت فرنگی | 450 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل آماده کردن کمپوت توت فرنگی :
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی را جمع نمایید.
توت فرنگی ها را بشویید، اجازه بدهید خشک شوند و سپس برگ های آن را جدا نمایید. برای انجام این کار، یک چاقو را با زاویه در زیر کلاهک قرار دهید و سپس بچرخانید تا برگ ها و قسمت سفید زیر آن را جدا نمایید. این کار را با تمام توت ها تکرار نمایید. توت های خیلی بزرگ را به نصف یا چهار قسمت نمایید. توت های کوچکتر را کامل بگذارید.
مواد لازم برای آماده کردن کمپوت توت فرنگی
توت ها را در یک قابلمه قرار دهید. شکر و آبمیوه یا آب را بیافزایید. به جوش بیاورید. حرارت را کم نمایید و بین 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا توت فرنگی ها نرم شوند و تازه آغاز به جدا شدن و غلیظ شدن مایعات کنند.
بچشید و در صورت لزوم شکر زیادتری بیافزایید. کمپوت تا خنک شد کمی غلیظ می گردد، اما اگر فکر می نمایید خیلی رقیق است، 1 قاشق غذاخوری آب را با 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط نموده و به قابلمه بیافزایید. اگر از میوه های یخ زده استفاده می نمایید، شاید به مقدار کمی نشاسته ذرت زیادتری نیاز داشته باشید. خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
متفاوت ترین روش های آماده کردن کمپوت توت فرنگی
بگذارید کمپوت کاملا خنک شود. آن را داخل یک شیشه پاکیزه و خشک بریزید و تا دو هفته در یخچال نگهداشتن نمایید.
تفاوت بین کمپوت و مربا چیست ؟
کمپوت و مربا دو محصول متفاوتی هستند که از مواد مشابه آماده کردن می شوند. کمپوت ها دارای تکه های میوه بزرگ تری هستند و از توت های کوچکتر میتوان به صورت کامل استفاده نمود، در حالی که مربا دارای تکه های میوه کوچک تری است که بعضی وقت ها حتی پوره شده است. کمپوت ها کنسرو نیستند و شکر کمتری نسبت به مربا دارند.
افزودنی ها و جایگزین های خوش طعم :
یکی از راه های آسان برای افزودن مزه های مختلف این است که آب یا آب میوه را برای مایع دیگری جایگزین نمایید:
• سرکه بالزامیک را بیافزایید تا لبه تلخ و شیرینی داشته باشید.
• برای کم شدن شیرینی توت ها، آب لیمو را بیافزایید.
• میزان اضافه کردن شکر بستگی به ذائقه ی شما دارد.
در اینجا چند راه عالی دیگر برای بازی با مزه وجود دارد:
• قادر هستید مرکبات را با 1/2 قاشق چایخوری پوست پرتقال یا لیمو بیافزایید.
• یک جزء خوش مزه را با 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده بیافزایید.
• از ترکیبی از انواع توت ها استفاده نمایید: تمشک انتخاب خوبی است و رنگ قرمز را روشن نگه می دارد، اما هر میوه دیگری تاثیرگذار خواهد بود. زغال اخته و شاه توت شاید رنگ را گل آلود کنند اما مزه تازه ی فوق العاده ای به آن اضافه می کنند.
روش استفاده از کمپوت توت فرنگی :
شما را شگفت زده خواهد نمود که چه تعداد از غذاها با مقداری کمپوت جذب می شوند:
• آن را روی نان آزمون یا کراکر بمالید.
• آن را به ساندویچ های شور بیافزایید.
• آن را روی اسکون و مافین سرو نمایید.
• از آن به عنوان کیک یا کیک پرکن استفاده نمایید.
• آن را با ماست یونانی و گرانولا برای یک پارفی صبحگاهی بپوشانید.
• یک کاسه بستنی را با آن بپوشانید تا شیرینی اضافه شود.
• آن را با یک بشقاب پنیر یا آلبالویی سرو نمایید.
• قادر هستید از آن برای پوشاندن لایه ی رویی چیزکیک استفاده نمایید.
• مقداری کمپوت را با شیر کامل و موز مخلوط نمایید تا پاپ یخ زده درست شود.
روش نگهداشتن و فریز کردن کمپوت توت فرنگی :
کمپوت تازه را میتوان تا 2 هفته در یخچال در یک ظرف شیشه ای یا ظرف در بسته نگهداشتن نمود. همیشه از یک ظرف پاکیزه برای بیرون آوردن مقداری از آن استفاده نمایید و هرگز از قاشقی که از قبل آن را داخل دهان خود برده اید، استفاده نکنید، زیرا باکتری های موجود در بزاق قادر هستند در غذای شما رشد کنند و به آسانی آن را خراب کنند.
اگر مقدار بسیاری درست کردید، قبل از قرار دادن کمپوت در ظروف فریزر، بگذارید کاملا خنک شود. قادر هستید تا شش ماه در فریزر نگهداشتن نمایید و قبل از استفاده، یک شب در یخچال قرار دهید. قادر هستید آن را داخل قابلمه داغ نمایید و در صورت نیاز یک قاشق چایخوری آب بیافزایید.
آخرین دیدگاهها