روش آماده کردن کباب های ژاپنی


مواد لازم برای کباب های زاپنی, طرز تهیه کباب های ژاپنی

با روش پخت انواع کباب های ژاپنی آشنا شوید

مواد لازم برای بیف رول :

 گوشت استیک ۶ برش
مارچوبه ۱۲ شاخه
 پیاز ۱۲ عدد
هویج ۱ عدد
سس سویاربع فنجان
شکر۲ قاشق غذاخوری
روغن نباتی۲ قاشق غذاخوری
کره۴۰ گرم
قارچ ریز، خرد شده۱۰۰ گرم
پلوبرای سرو کنار بیف رول

روش آماده کردن بیف رول :
یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف نمایید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا قطر گوشت ۴ میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار نمایید.

مارچوبه و پیاز را خرد نمایید و به حالت نوارهای باریک به طول ۸ سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو نمایید. سپس پیازها را بیافزایید و ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو نمایید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم نمایید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار نمایید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط نمایید. بیف رول ها را به آن آغشته نمایید. ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ نمایید. حالا رول ها را یکی یکی بیافزایید و حدود ۵ دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل نمایید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار نمایید.

ماهیتابه را پاکیزه نمایید و آن را روی شعله گذاشته و کره را بیافزایید تا آب شود. قارچ های خرد شده را بیافزایید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن بیافزایید و نیمجوش نمایید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های مورد نظر تقسیم نمایید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو نمایید.

 

طرز تهیه کباب ژاپنی,طرز پخت رول بیف

رول بیف را قادر هستید با برنج و سس قارچ سرو کنید

مواد لازم:

 هویج بزرگ خرد شده از طولنصف یک هویج (۱۰۰ گرم)
لوبیا سبز، پاک شده  ۱۰۰ گرم
 قارچ۵ عدد
 فیله گوشت ۴۰۰ گرم
روغن نباتی یا کانولا۲ قاشق چایخوری
سس سویا۲ قاشق غذاخوری

روش آماده کردن:
هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به زمان ۲ تا ۳ دقیقه آب پز نمایید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی نمایید. ۳ یا ۴ تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و آغاز به پیچیدن نمایید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار نمایید. رول ها را نیم ساعت تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ نمایید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ نمایید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا ۵ دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کم شدن یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو نمایید و روی آن سس بچکانید.

مواد لازم:

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانه۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه، رنده شده ۱ قاشق چایخوری
 فیله گوشت، خرد شده به تکه های سه سانتیمتری۸۰۰ گرم
پیاز، خرد شده۴ عدد
مایونزنیم فنجان
سس خردل۱ قاشق چایخوری

روش آماده کردن :
سس سویا، شکر و زنجبیل را در کاسه متوسطی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را بیافزایید و هم بزنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود. روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.

گوشت را از سس جدا نمایید و با پیازها به سیخ بکشید.
گریل اجاق یا باربکیو را داغ نمایید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را ۶ تا ۸ دقیقه کباب نمایید.
در همین حین، مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط نموده و با سیخ های کباب سرو نمایید.

 

منبع : web.iran-forum.ir



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها