[ad_1]
فنلاندیها برای درست کردن کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانیها استفاده میکنند. آنها کبابهایشان را کمی شیرین یا خوبتر است بگوییم ترش و شیرین درست میکنند. طعمی که متفاوت ولی خوش طعم است.
کباب شیرین فنلاندی را با پلوی تند آزمون نمایید
مواد لازم کباب شیرین فنلاندی برای ۴ نفر :
گوشت چرخ نموده | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
پونه خشک شده | ۲ قاشق سوپخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
عسل | ۲ قاشق سوپخوری |
سرکه سفید | ۱/۲ پیمانه |
سیخ چوبی | به تعداد لازم |
مواد لازم برای برنج تند :
برنج | ۲ پیمانه |
زعفران آب نموده | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
روش آماده کردن کباب شیرین فنلاندی با پلوی تند :
برنج را به زمان نیم ساعت در آب گرم خیس نمایید، سپس داخل قابلمه ریخته، به اندازه یک بندانگشت آب روی برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
رب گوجهفرنگی، زعفران و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و با برنج مخلوط نمایید. کره را هم اضافه نموده، صبر نمایید تا آب برنج کشیده شود و برنج خوب دم بکشد.
پیاز و سیر را در یک ظرف مناسب رنده نمایید. گوشت را همراه پونه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده ، مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.
از مواد به اندازه دلخواه برداشته و به آن شکل دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید و سپس داخل تابه خوب سرخ كنید. کبابها را زیر رو نمایید تا همه جای آنها برشته شود.
در یک ظرف عسل و سرکه را مخلوط نمایید تا یکدست شود، سپس آن را داخل تابه روی کبابها بریزید. حرارت را کم نموده، در تابه را بگذارید. هر از چند گاهی درب تابه را برداشته و کبابها را زیرورو نمایید تا همه جای آنها به سس آغشته شود.
هنگامی کبابها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید، از سسی که داخل تابه مانده روی کباب ها بریزید و آنها را با برنجی که آماده نمودهاید سرو نمایید.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها