[ad_1]
با روش درست کردن چیپس هویج در خانه آشنا شوید
مواد لازم برای چیپس هویج :
هویج بزرگ | ۳ عدد (۴۵۰ گرم) |
هویج وحشی بزرگ | ۲ عدد (۴۵۰ گرم) |
روغن | برای سرخ کردن |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن تازه خرد شده | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن چیپس هویج :
پس از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج را به صورت نوارهای باریک خرد نمایید، اجازه بدهید این باریکه های هویج داخل یک ظرف بریزید. هویج را پس از ۴ تا ۵ بار بریدن به مقدار یک چهارم بچرخانید تا اندازه شان برابر شود هویج فرنگی و هویج وحشی هردوشان هسته سفتی دارند که هنگامی به آن رسیدید می بایست آن را دور بندازید (معمولا رنگ هسته خیلی کمرنگ تر از خود هویج است)
روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید (روغن می بایست به اندازه ای باشد که حدود یک اینچ ظرف را بگیرد). حالا آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا به ۳۷۵ درجه برسد.
در حالی که روغن دارد گرم می گردد، نمک و آویشن را با هم بین انگشتانتان فشار بدهید و داخل یک ظرف کوچک بریزید تا عطر آویشن آزاد شود.
پس از خلال کردن هویج ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و مسطح نمایید
به دقت مقداری از هویج های خرد شده را به روغن اضافه نموده و تا زمانی که ترد و قهوه ای رنگ شوند ادامه بدهید (۱ تا ۲ دقیقه). با استفاده از یک قاشق سوراخ دار باریکه های هویج را داخل روغن فشار داده و آن ها را پخش نمایید تا خوب بپزند.
تا هنگامی که هویج ها قهوه ای و ترد شوند سرخ کردن را ادامه می دهیم
هنگامی باریکه ها ترد شدن، آن ها را بیرون آورده و روی یک دستمال کاغذی پخش نمایید تا خشک شوند. همین روند را برای بقیه هویج ها هم ادامه بدهید، اگر روغن گرماش را از دست داد، اجازه بدهید دوباره گرم شود.
هویج ها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی پخش نمایید تا خشک شوند
چیبس ها را به کاسه مخصوص سرو منتقل نموده و مخلوط نمک و آویشن را روی آن بپاشید و سرو نمایید. خوبتر است پس از سرخ شدن چیبس ها را سرو نمایید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها