روش آماده کردن پاستای پامودورو با میگو

[ad_1]

مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو,نحوه پخت پاستای پامودورو با میگو

با روش پخت پاستای پامودورو با میگو آشنا شوید

مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو :

پاستای رشته ای ۵۵۰ گرم
 میگوی خام (پوست کنده و پاک شده)۱۵۰۰ گرم
 گوجه فرنگی رسیده ۴ عدد
 سیر۳ حبه
برگ ریحانیک سوم فنجان
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

روش آماده کردن پاستای پامودورو با میگو :
یک قابلمه بزرگ برداشته و دو لیتر آب داخل آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. ( از این آب هم برای نرم کردن گوجه ها استفاده می نمایید و هم برای پخت پاستا )

طبق تصویری که می بینید وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید. هنگامی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید.

پاستای پامودورو با میگو,پخت پاستای پامودورو با میگو

وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید

گوجه ها نباید زیادتر از یک دقیقه در آب باشند، این زمان برای کندن پوستشان کافی است. حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید.

طرز درست کردن پاستای پامودورو با میگو, پخت پاستا با میگو

هنگامی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید

پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف نموده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود. بعد آن ها را خرد نمایید.

 

طرز تهیه پاستا با میگو,انواع پخت پاستا

حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید

 

نحوه پخت پاستای پامودورو با میگو, طرز درست کردن پاستای پامودورو با میگو

پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف نموده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود

یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید، بعد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن گرم نمایید. میگوها را اضافه نموده و برای یک دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که آن ها را داخل ماهیتابه بچرخانید. سیر را اضافه نموده و تفت بدهید. بعد گوجه های خرد شده و ریحان را اضافه نموده و کمی نمک روی آن بپاشید و برای یک دقیقه دیگر تفت بدهید و پس از روی حرارت بردارید.

پخت پاستای پامودورو با میگو,مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو

ابتدا میگو و سیر را تفت بدهید

 

پخت پاستا با میگو, طرز تهیه پاستا با میگو

سپس گوجه و ریحان خرد شده را بیافزایید و تفت بدهید

حالا یک قاشق غذاخوری نمک به آبی که برای نرم کردن گوجه ها استفاده کردید اضافه نموده و بگذارید جوش بیاید. پس از اینکه جوش آمد پاستاهای رشته ای را داخل قابلمه ریخته و برای سه دقیقه پخت نمایید.

انواع پخت پاستا,آموزش آشپزی

پاستاهای رشته ای را داخل آب جوش ریخته و برای سه دقیقه پخت نمایید

پاستا را آبکشی نموده و فورا به ماهیتابه میگوها آن را منتقل نمایید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی پاستا ریخته و با میگو و گوجه آن را هم بزنید.

طرز تهیه پاستا با میگو,پاستای پامودورو با میگو

پس از آبکشی کردن پاستا آن را به میگوها اضافه نموده و روغن زیتون روی پاستا ریخته و هم بزنید

فورا سرو نمایید.

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها