[ad_1]
با روش پخت پاستای پامودورو با میگو آشنا شوید
مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو :
پاستای رشته ای | ۵۵۰ گرم |
میگوی خام (پوست کنده و پاک شده) | ۱۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی رسیده | ۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
برگ ریحان | یک سوم فنجان |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش آماده کردن پاستای پامودورو با میگو :
یک قابلمه بزرگ برداشته و دو لیتر آب داخل آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. ( از این آب هم برای نرم کردن گوجه ها استفاده می نمایید و هم برای پخت پاستا )
طبق تصویری که می بینید وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید. هنگامی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید.
وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید
گوجه ها نباید زیادتر از یک دقیقه در آب باشند، این زمان برای کندن پوستشان کافی است. حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید.
هنگامی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف نموده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود. بعد آن ها را خرد نمایید.
حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف نموده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود
یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید، بعد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن گرم نمایید. میگوها را اضافه نموده و برای یک دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که آن ها را داخل ماهیتابه بچرخانید. سیر را اضافه نموده و تفت بدهید. بعد گوجه های خرد شده و ریحان را اضافه نموده و کمی نمک روی آن بپاشید و برای یک دقیقه دیگر تفت بدهید و پس از روی حرارت بردارید.
ابتدا میگو و سیر را تفت بدهید
سپس گوجه و ریحان خرد شده را بیافزایید و تفت بدهید
حالا یک قاشق غذاخوری نمک به آبی که برای نرم کردن گوجه ها استفاده کردید اضافه نموده و بگذارید جوش بیاید. پس از اینکه جوش آمد پاستاهای رشته ای را داخل قابلمه ریخته و برای سه دقیقه پخت نمایید.
پاستاهای رشته ای را داخل آب جوش ریخته و برای سه دقیقه پخت نمایید
پاستا را آبکشی نموده و فورا به ماهیتابه میگوها آن را منتقل نمایید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی پاستا ریخته و با میگو و گوجه آن را هم بزنید.
پس از آبکشی کردن پاستا آن را به میگوها اضافه نموده و روغن زیتون روی پاستا ریخته و هم بزنید
فورا سرو نمایید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها