روش آماده کردن همبرگر مرغ خوش طعم و آبدار

[ad_1]

طرز تهیه برگر مرغ

خوبترین همبرگر مرغ

 

روش آماده کردن انواع همبرگر مرغ آبدار و خوش طعم :

همبرگر مرغ، در این نوشته از بیتوته، به یک غذای محبوب و خوش طعم اشاره می گردد که از گوشت مرغ آماده کردن می گردد. این غذا با ترکیب مرغ چرخ شده و مزه دهنده های مختلف، خوشمزگی خود را دارد و توسط اشخاص مختلف با لذت می خورده می گردد.

روش آماده کردن همبرگر مرغ خوش طعم و آبدار :

همبرگر مرغ یک جایگزین خوش طعم برای همبرگر گوشت قرمز است که بدون کم شدن مزه و مزه، گزینه ای لاغرتر را ارائه می دهد. با چند ماده ساده و مقداری دانش آشپزی، قادر هستید یک مرغ برگر خوش طعم درست نمایید که سبب می گردد جوانه های چشایی شما هوس چیزهای زیادتری بکنند. در این نوشته یک دستور پخت جامع را به اشتراک می گذاریم و شما را در مراحل آماده کردن همبرگر مرغ خوش مزه راهنمایی می نماییم.

 

مواد لازم برای همبرگر مرغ :

 مرغ چرخ نموده ۵۰۰ گرم
 آرد سوخاری۱/۲ فنجان 
 پیاز ریز رنده شده ۱/۴ فنجان
 سیر ریز رنده شده ۲ حبه
 جعفری تازه خرد شده ۱/۴ فنجان
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه آسیاب شده۱/۲ قاشق چایخوری 
 پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل کاین (اختیاری)۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای مونتاژ :

نان های همبرگری

برگ کاهو

گوجه فرنگی خرد شده

پیاز خلال شده

برش های پنیر (اختیاری)

چاشنی های دلخواه (سس مایونز، سس کچاپ، خردل و …)

 

روش آماده کردن همبرگر مرغ خانگی :

همبرهای مرغ را فراهم کنید. ابتدا در یک کاسه بزرگ، مرغ چرخ شده، آرد سوخاری، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، جعفری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و فلفل کاین (در صورت تمایل) را با هم مخلوط نمایید.

 

با دست یا قاشق مواد را کاملاً مخلوط نمایید تا خوب ترکیب شوند.

مخلوط را به قسمت های مساوی تقسیم نمایید و آنها را به شکل همبرگر در آورید. اندازه ی همبرها را میتوان با توجه به ترجیح شما تنظیم نمود، اما قطر را حدود ۱/۲ تا ۳/۴ اینچ اندازه بگیرید.

 

همبرها را روی بشقاب یا سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. و در یخچال قرار بدهید.

 

گریل تابه گریل را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم نمایید.

برای پیشگیری از چسبندگی سطح پخت را با روغن زیتون آغشته نمایید.

همبرهای مرغ را روی گریل یا ماهیتابه قرار دهید و هر طرف آن را به خوبی بپزید و کمی سرخ نمایید.

 

اطمینان حاصل نمایید که دمای داخلی به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسد تا مرغ کاملاً پخته شود.

آن ها را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه استراحت کنند.

 

برای آماده کردن همبرگر مرغ، ابتدا نان های همبرگر را از وسط نصف نمایید و در صورت تمایل کمی تفت دهید.

در نیمه پایینی هر نان یک برگ کاهو قرار دهید.

یک عدد همبر مرغ پخته شده روی کاهو بیافزایید.

لایه ای با گوجه فرنگی، پیاز، خیارشور و پنیر خرد شده (در صورت تمایل).

چاشنی های مورد علاقه خود را در نیمه بالایی نان بمالید.

نیمه بالایی نان را روی چاشنی ها قرار دهید تا همبرگر کامل شود.

همبرگر مرغ خوش طعم شما حالا آماده سرو است.

 

نکاتی برای آماده کردن همبرگر مرغ :

• آنها را با غذاهای جانبی مثل سیب زمینی سرخ نموده، سالاد کلم یا سالاد تازه سرو نمایید و لذت ببرید.

 

• در صورت تمایل اگر سس و چاشنی های بسیاری دوست دارید موقع سرو آن ها را به همراه داشته باشید.

 

• در این دستور همبر قادر هستید به جای جعفری از پیازچه و یا پونه کوهی استفاده نمایید.

 

• از همبرگر مرغ خانگی خود در حالی که هنوز گرم و آبدار هستند لذت ببرید.

 

روش آماده کردن همبرگر مرغ ساده و آبدار :

طرز تهیه همبر مرغ

روش آماده کردن برگر مرغ

 

یاد بگیرید چطور همبرگر مرغ را آبدار و خوش مزه درست نمایید! این ها با مرغ چاشنی خوش طعم ای که روی نان های بریوش برشته شده با پنیر آب شده انباشته شده اند. برای یک وعده غذایی تابستانی، تمام مواد برگر مورد علاقه خود را بیافزایید!

 

مواد لازم برای همبرگر مرغ :

 مرغ چرخ نموده ۵۰۰ گرم
 پیاز متوسط رنده شده نصف پیاز
 آرد سوخاری ۱/۴ فنجان
 تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
 سس ورستر شایر Worcestershire ۱ قاشق غذاخوری
 سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری 
 خردل دیژون ۱ قاشق غذاخوری
 نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل۱/۸ قاشق چایخوری
نان همبرگر۴ عدد

 

تاپینگ اختیاری : مثل کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، پنیر، آووکادو، پیاز قرمز، سس مایونز، سس کچاپ و/یا خردل

 

روش درست كردن همبرگر مرغ :

مرغ چرخ شده، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سس ورستر شایر، سس کچاپ، دیژون، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط نمایید. هم بزنید تا ترکیب شوند (من از دستم استفاده می کنم). مواد را بیش از حد مخلوط ننماییدزیرا در آخر با یک همبرگر سفت مواجه خواهید شد.

مخلوط مرغ را به ۴ قسمت مساوی تقسیم نمایید. آن را گرد نمایید و مسطح شان نمایید، انگشت شست خود را در مرکز هر کدام از همبرها فشار دهید تا یک سوراخ ایجاد شود، به طوری که موقع پخت، صاف بمانند و پف نکنند. آنها را قادر هستید روی گریل در فضای باز، یا داخل تابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید.

 

دو طرف همبرگرها را به خوبی بپزید.

بعد از پخت کامل، همبرگرها را روی نان ها قرار دهید و به دلخواه مواد رویه را بیافزایید و سپس سرو نمایید. یا آن ها را در سالاد سرو نمایید.

 

نکاتی برای همبرگر مرغ کبابی :

• اگر فکر می نمایید نان هایتان به اندازه کافی سفت نیستند، آن ها را به زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.

 

• دقت نمایید که رنده گریل شما پاکیزه و خوب روغن کاری شده باشد تا برگر شما به آن نچسبد.

 

• صبور باشید و اجازه دهید دو طرف برگر شما به خوبی بپزد. اگر همبرگر خود را خیلی زود برگردانید، شاید خرد شود و از بین بروند.

 

برگر مرغ خانگی

روش درست كردن همبرگر مرغ

 

سخن پایانی :

آماده کردن همبرگر مرغ راهی عالی برای لذت بردن از جایگزینی خوش مزه و سالم برای همبرگرهای سنتی گوشت قرمز است. با پیروی از این دستور العمل جامع، قادر هستید شیرینی های مرغ لذیذی که آبدار، لطیف و با مزه هستند درست نمایید. برگرهای خود را با چاشنی های مورد علاقه خود سرو نمایید. چه در خارج از منزل کباب نمایید و چه در داخل خانه آشپزی می نمایید، همبرگر مرغ گزینه ای فوق العاده برای یک وعده غذایی رضایت بخش است.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها