روش آماده کردن نان پوری هندی

[ad_1]

 

طرز پخت نان پوری هندی, طرز تهیه نان پوری هندی

روش آماده کردن نان پوری هندی

 

این یک نون هندی خیلی خوش خوراک است.

 

مواد لازم برای نان پوری هندی :

آرد  ۱ پیمانه
آرد سبوس دار ۱ پیمانه 
مخمر۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
 آب ولرم  ۱ پیمانه
 ترجیحا روغن ارده ی کنجدبرای سرخ کردن 

 

روش آماده کردن نان پوری هندی :

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط نموده و روغن را اضافه نموده و به تدریج آب ولرم را بیافزایید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ نموده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه مسطح نموده و در روغن داغ سرخ می نماییم (نان در روغن شناور باشد) (می گردد خمیر را مسطح نمود و از کاتر گرد کوچک استفاده نمود، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف نماید و هر دو طرف را سرخ نمایید تا طلایی شود.

 

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می گردد خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و خیلی خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها