[ad_1]
روش آماده کردن نان پوری هندی
این یک نون هندی خیلی خوش خوراک است.
مواد لازم برای نان پوری هندی :
آرد | ۱ پیمانه |
آرد سبوس دار | ۱ پیمانه |
مخمر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
ترجیحا روغن ارده ی کنجد | برای سرخ کردن |
روش آماده کردن نان پوری هندی :
آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط نموده و روغن را اضافه نموده و به تدریج آب ولرم را بیافزایید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ نموده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه مسطح نموده و در روغن داغ سرخ می نماییم (نان در روغن شناور باشد) (می گردد خمیر را مسطح نمود و از کاتر گرد کوچک استفاده نمود، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف نماید و هر دو طرف را سرخ نمایید تا طلایی شود.
هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می گردد خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و خیلی خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها