روش آماده کردن نان سیر پیچ دار

[ad_1]

درست کردن نان سیر پیچ دار مرحله ای

روش آماده کردن نان سیر پیچ دار

 

روش درست کردن نان سیر پیچ دار

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن نان سیر پیچ دار آشنا می شوید. نان سیر پیچ دار، یک نان خانگی نرم و خوش مزه است که از خمیر پیتزا، کره سیر و ادویه جات آماده کردن می گردد. این نان آسان و جذاب، گزینه ای ایده آل برای همراهی با غذاها یا سرو به عنوان پیش غذا در مهمانی هاست.

این نان های سیر پیچ دار نرم و جویدنی، استفاده ای عالی از خمیر پیتزا هستند. این دستور پخت نان خانگی که برای خانواده ها و کودکان مناسب است، همراهی فوق العاده برای پاستا، غذاهای تفت داده یا به عنوان پیش غذا در مهمانی بعدی شماست. با مواد اولیه ساده و روش شکل دهی، قادر هستید نان سیر پیچ دار را در آشپزخانه خود آماده کردن نمایید.

 

هنگامی دستور خمیر پیتزای نرم و مورد علاقه خانواده ام را به خوبی یاد گرفتم، این خمیر به طور مرتب در منوی شام ما جای گرفت. بچه ها پیتزای پپرونی و پنیر همیشگی را دوست دارند، و من و همسرم ترجیح می دهیم کمی تنوع ایجاد کنیم و پیتزای سیب زمینی و تره فرنگی یا پیتزای انجیر و پنیر بز درست کنیم.

 

اما خمیر پیتزا خیلی متنوع است و فقط به پیتزا و نان های تخت محدود نمی شود. برای پر کردن کالزونه یا پای های خوش طعم عالی است و میتوان از آن برای آماده کردن نان های استوانه ای فوق العاده، مثل این نان های سیر پیچ دار، استفاده نمود. این استفاده ساده از خمیر پیتزا با چند ماده اضافی به آسانی آماده می گردد. ما آن ها را همراه با سس گوشت اسپاگتی کلاسیک، دنده های کوتاه دکتر پپر و غیره سرو می نماییم.

 

نکته های برجسته دستور پخت :

• قادر هستید از خمیر پیتزای خانگی یا خمیر آماده فروشگاه استفاده نمایید.

• مزه سیر را با افزودن ادویه ها و پنیر دلخواهتان شخصی سازی نمایید… یا نکنید!

• تعداد بسیاری نان درست نمایید، بپزید و فریز نمایید تا هر زمان که خواستید نان آماده برای شام داشته باشید!

 

روش آماده کردن نان سیر پیچ دار :

نان های استوانه ای نرم و جویدنی به شکل پیچ دار، آماده کردن شده از کره سیر و ادویه جات سریع روی اجاق، پنیر و خمیر پیتزا.

 

مواد اولیه :

خمیر پیتزا (به اندازه یک پیتزا)۳۰۰ گرم
کره بدون نمک۴ قاشق غذاخوری
سیر خردشده۱ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری)۱ پیمانه
پونه کوهی خشک (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوری
ریحان خشک (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوری

 

دستورالعمل درست کردن نان سیر پیچ دار :

ابتدا مواد لازم را فراهم کنید.

 

مراحل درست کردن نان سیر پیچ دار

مواد لازم برای آماده کردن نان سیر پیچ دار

 

کره را در یک تابه روی حرارت ملایم ذوب نمایید.

سیر و نمک را به کره بیافزایید و به آرامی به زمان ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

 

پخت نان سیر پیچ دار

روش درست کردن نان سیر پیچ دار

 

تابه را از روی حرارت بردارید و اگر از ادویه ها (سبزیجات خشک شده) استفاده می نمایید، آن ها را مخلوط نمایید. کنار بگذارید.

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (حدود ۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم نمایید. خمیر را به ۱۲ گلوله هم اندازه تقسیم نمایید.

هر گلوله را نصف نمایید و هر نیمه را روی سطح صاف به یک طناب ۶ اینچی (حدود ۱۵ سانتی متری) بغلتانید.

یک سر هر طناب را به هم فشار دهید و سپس آن ها را به صورت ضربدری روی هم بپیچانید تا یک پیچ سفت ایجاد شود. به آرامی پیش بروید تا فاصله ای بین طناب ها نباشد. انتهای دیگر را نیز فشار دهید تا بسته شود.

 

نحوه پخت نان سیر پیچ دار

درست کردن نان سیر پیچ دار مرحله ای

 

نان ها را به سینی فر منتقل نمایید. کره سیر را روی آن ها بمالید. در صورت تمایل، روی هر نان پیچ دار یک قاشق غذاخوری سخاوتمندانه پنیر رنده شده بپاشید.

 

طرز تهیه نان سیر پیچ دار

مراحل درست کردن نان سیر پیچ دار

 

به زمان ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا لبه ها و پنیر روی نان ها به رنگ طلایی روشن درآید.

 

نکته های و جایگزین هاجایگزین ها:

• کره: روغن زیتون

• ادویه ها: هر نوع ادویه خشک یا چاشنی که دوست دارید.

• پنیر: هر نوع پنیر سفت و کهنه که بتوان رنده نمود.

• سیر: ۱ قاشق غذاخوری خمیر سیر کبابی.

 

نکاتی برای آماده کردن نان سیر پیچ دار :

• از خمیر کشسان و ورآمده با مخمر استفاده نمایید تا شکل دهی و بافت بهتری داشته باشید.

• تعداد بسیاری نان بپزید و تا ۶ ماه فریز نمایید. این نان ها در عرض چند ساعت یخ زدایی می شوند.

 

روش های پخت نان سیر پیچ دار

روش پخت نان سیر پیچ دار

 

سخن آخر:

نان سیر پیچ دار نه تنها یک افزودنی خوش طعم به سفره شماست، بلکه با انعطاف پذیری در استفاده از خمیر خانگی یا آماده، آماده کردن آن خیلی آسان است. این نان ها با مزه غنی سیر و پنیر، کوچک و بزرگ را به خود جذب می کنند. قادر هستید آن ها را از قبل آماده و فریز نمایید تا در هر زمان یک میان وعده یا همراه غذای سریع داشته باشید. پس دست به کار شوید و این دستور ساده را آزمون نمایید تا طعمی بی مانند به وعده های غذایی تان بیافزایید!

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها