روش آماده کردن میگو و مارچوبه سوخاری

[ad_1]

تهیه میگو و مارچوبه سوخاری,درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری

با روش پخت میگو و مارچوبه سوخاری آشنا شوید

مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :

 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده ۴ حبه
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود)۲۲۵ گرم
نمکمقدار کمی
فلفل سیاهمقدار کمی
آبنصف فنجان
* مارچوبه۳۴۰ گرم
میگو ۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد)
خلال پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده۲ قاشق غذاخوری


* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد نمایید)

روش آماده کردن میگو و مارچوبه سوخاری :
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم نمایید. پیاز خرد شده را اضافه نموده و برای دو تا سه دقیقه پخت نمایید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

میگو و مارچوبه سوخاری,پخت میگو و مارچوبه سوخاری

روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم نمایید و پیاز و سپس سیر را در آن پخت بدهید

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه نموده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر نمایید تا سیب زمینی ها بپزند.

نحوه درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری, طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه نموده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه نموده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر نمایید.

 

نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری,مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه نموده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر نمایید

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه). برای مزه دار شدن نمک و فلفل زیادتری بیافزایید.

درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری, نحوه درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند

 

پخت میگو و مارچوبه سوخاری,تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

خوبتر است برای مزه دار شدن نمک و فلفل زیادتری به میگو و مارچوبه بیافزایید

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها