روش درست کردن سس چیمیچوری آرژانتینی
روش آماده کردن مرغ چیمیچوری :
روش آماده کردن سس چیمیچوری :
چیمیچوری سبز، سس کلاسیک آرژانتینی که بیشتر با گیاهان تازه، سیر، تکه های فلفل قرمز و سرکه قرمز درست می گردد، هر چیزی که با قاشق روی آن ریخته شود را زنده می نماید: استیک، مرغ، توفو، ماهی یا سبزیجات. در این دستور العمل ساده، مرغ بدون استخوان سه لایه مزه شیرین چیمیچوری را دریافت می نماید: ابتدا آن را در سس ترشی می نماییم.
سپس آن را تفت داده، کبابی یا برشته میکنند، که مزه آن را تشدید مینماید و کاراملی شدن را تشویق مینماید. در آخر، درست قبل از سرو، آن را با چیمیچوری تازه میریزند تا ظاهری روشن داشته باشد. قادر هستید سس را در غذاساز درست نمایید، اما خرد کردن مواد معطر با دست سبب خوشبو شدن آن می گردد. مقدار اضافی را برای سرو با مرغ، در کنار برنج یا نان یا سیب زمینی خامه ای میل نمایید.
مواد لازم برای سس چیمیچوری :
سیر، پوست کنده | 3 حبه |
نمک کوشر | 1 و نبم قاشق چایخوری |
برگ و ساقه جعفری | 1 و نیم فنجان |
برگ پونه کوهی تازه | نصف فنجان |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
سرکه قرمز | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | نصف فنجان |
موتد لازم برای مرغ :
ران یا سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست | 900 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مرغ چیمیچوری :
مرحله 1
سس را درست نمایید: روی یک تخته برش، سیر را با ½ قاشق چایخوری نمک له نمایید و درشت خرد نمایید. مخلوط را با کناره چاقو له نمایید تا خمیر درشتی به دست آید. آن را به کنار تخته برش ببرید، سپس جعفری و پونه کوهی را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک باقیمانده خرد نمایید. پوره سیر و سبزی های خرد شده را با هم مخلوط نموده و خرد نموده و له نمایید تا سبزی ها کبود و معطر شوند.
مرحله 2
مخلوط سیر و سبزی را به یک کاسه متوسط منتقل نمایید. فلفل قرمز، فلفل سیاه، سرکه و روغن زیتون فوق بکر را بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند. (شما می بایست حدود ¾ فنجان چیمیچوری داشته باشید. میتوان آن را از قبل آماده کردن نمود و تا 2 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن نمود.)
مرحله 3
مرغ را درست نمایید: مرغ را بشویید و خشک نمایید. اگر قطر خیلی متفاوت است، آن را به قطر یکنواخت تبدیل نمایید، آن را بکوبید تا ضخامتی حدود ½ اینچ داشته باشد. نیمی از چیمیچوری را روی مرغ بمالید و اجازه بدهید حداقل 1 ساعت باقی بماند. (همچنین میتوان یک شب در یخچال قرار داد.)
روش آماده کردن سس چیمیچوری سس آرژانتینی
مرحله 4
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید. ماریناد زیادتر مرغ را پاک نمایید و بپزید تا آب آن شفاف شود و به خوبی پخته شوند. قادر هستید از فر و یا باربیکیو برای پخت مرغ ها استفاده نمایید.
مرحله 5
پس از پخت آن را در کنار برنج، نان و یا حتی سالاد قرار بدهید و باقیمانده سس چیمیچوری را روی آن ها بریزید و میل نمایید.
روش درست کردن مرغ چیمیچوری
نکاتی برای آماده کردن سس چیمیچوری :
دستور پخت داخل فر : فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم نمایید. سینی فر را با فویل یا روغن بپوشانید، سپس تکه های مرغ را به آن بیافزایید و اجازه بدهید تا زمانی که کاملاً بپزند و آب آن شفاف شود و در پایان با باقیمانده سس در کنار برنج، نان یا سالاد میل نمایید.
دستورالعمل گریل کردن : یک گریل را تا حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید. صفحه گریل را روغن بزنید. ماریناد اضافی مرغ را پاک نمایید، سپس روی حرارت مستقیم کباب نمایید تا زمانی که کاملا پخته شود. در این روش شتاب پخت بالاتر است و زمان کمتری برای پخت نیاز است و در پایان با باقیمانده سس در کنار برنج، نان یا سالاد میل نمایید.
شما قادر هستید از سینه یا فیله ی مرغ برای آماده کردن این غذا استفاده نمایید. قادر هستید به هر روشی که دوست دارید آن را برش بزنید و بپزید. به عنوان مثال فیله مرغ ورقه نمایید و در سس چیمیچوری مزه دار نمایید و به شکل حلزونی آن را سیخ نمایید و سرخ بدهید.
در بعضی دستورها از آبلیمو تازه، پیاز، سیر، نعنا و جعفری تازه و روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده شده است. که این کاملا سلیقه ای است قادر هستید از هر کدام استفاده نمایید و میل نمایید.
برای آماده کردن سس قادر هستید از همزن استفاده نمایید اما ریز خرد کردن آن با دست مزه و عطر سبزیجات تازه را حفظ می نماید.
روش های پخت مرغ چیمیچوری
سوالات متداول :
آیا قادر هستیم به جای جعفری، از گشنیز در سس چیمیچوری استفاده کنیم؟
بعضی از آشپزها جعفری را دوست ندارند. قادر هستید برای آماده کردن ی سس، گشنیز را با جعفری جایگزین نمایید. اگر نت آنیس می خواهید ریحان را بیافزایید.
از چه چیزی قادر هستیم به جای سرکه قرمز برای چیمیچوری استفاده کنیم؟
سرکه شری، سرکه سیب و سرکه سفید جایگزین های مناسبی هستند. اسید استیک سرکه می بایست ادویه ملایمی به همراه داشته باشد و بعضی نت های طعمی کهنه از ماده اولیه به وجود بیاید.
آخرین دیدگاهها