[ad_1]
با روش پخت مرغ پاپ کورن و سیب زمینی سوخاری آشنا شوید
مواد لازم برای آماده کردن سیب زمینی شیرین:
سیب زمینی شیرین (پوست کنده و خرد شده به صورت خلالی) | ۲ عدد |
آرد ذرت | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
اسپری پخت | یک عدد |
مواد لازم برای پخت مرغ پاپ کورن:
روغن زیتون | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
برگ آویشن خشک | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
سینه مرغ بدون استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتی خرد شود) | ۲ عدد |
پودر سوخاری | نصف فنجان |
مواد لازم سس:
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
خردل | ۱ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن مرغ پاپ کورن :
فر را با حرارت ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم نمایید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و با فویل بپوشانید، حالا روی این قسمت یک توری فلزی قرار داده و روی آن را اسپری مخصوص پخت بزنید.
سیب زمینی ها را در یک کاسه ریخته و روی آن آرد ذرت بزنید. خوب هم زده و آنها را روی توری فلزی قرار داده و دوباره مقداری اسپری پخت روی آن بزنید. نمک و پاپریکا را اضافه نموده و برای ۱۰ دقیقه پخت نمایید.
در همین حال، روغن، نمک، آویشن و پاپریکا را در یک کاسه کوچک ریخته و مرغ را به آن اضافه نموده و هم بزنید. پودر سوخاری را هم اضافه نموده و به آرامی تکه های مرغ را داخل آن تکوان بدهید. مرغ ها را هم روی توری فلزی قرار داده و دوباره مقداری اسپری پخت روی آن بزنید. مرغ ها را به همراه سیب زمینی هایی که در مرحله قبل آماده کردید به داخل فر برگردانید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر نموده تا مرغ ها پخته و دیگر صورتی رنگ نباشند و سیب زمینی ها هم نرم شوند.
در همین حال، در یک کاسه کوچک دیگر، عسل و خردل را ترکیب نموده و کنار بگذارید.
مرغ و سیب زمینی را بین دو بشقاب تقسیم نموده و با سسی که آماده کردن کردید سرو نمایید.
روش قرار دادن مرغ و سیب زمینی شیرین روی توری فلزی
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها