روش آماده کردن مرغ شکم پر بدون فر

[ad_1]

مرغ شکم پر بدون فر,پخت مرغ شکم پر بدون فر

روش آماده کردن مرغ شکم پر بدون فر

روش آماده کردن مرغ شکم پر بدون فر :
ابتدا شکم مرغ را شسته و نوک بالها و گردنش را می چینیم.
مرغ را به زمان ۱ ساعت داخل آب نمک قرار داده و بعد از آن مرغ را درون مخلوط پیازهای خلالی، فلفل دلمه ای، ادویه جات، آبلیمو و زعفران به زمان حداقل ۳ ساعت می خوابانیم (من هم به مقدار زیاد مخلوط آبلیمو و زعفران را با سرنگ به گوشت مرغ تزریق کردم).

برای داخل شکم مرغمان از مواد مختلفی میتوان استفاده نمود اما من فقط پیاز، فلفل دلمه ای، چند حبه سیر، هویج، جعفری خرد شده، زرشک و مقداری رب و ادویه جات را تفت داده و در داخل شکم مرغ ریختم و پارگی شکم را دوخته و پاها و بالها را به هم وصل کردم و آنرا داخل آب سرد (پیاز، فلفل دلمه ای، هویج، نمک و ادویه) گذاشته و پس از جوش آمدن به زمان ۳۰ دقیقه پخته و پس از پخته شدن آهسته برداشته و با قلمو آنرا آغشته به زعفران نموده و در روغن سرخ کردم.

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها