روش آماده کردن مرغ خامه ای ایتالیایی

[ad_1]

پخت مرغ خامه ای ایتالیایی,مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی

برای آماده کردن مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ نمایید

 

غذاهای ایتالیایی شامل پاستا، پیتزا، لازانیا و ریزوتو ، پیکاتای مرغ، خوراک مرغ ایتالیایی، مرغ خامه ای ایتالیایی و  … می‌باشند. این غذاها به علت مزه فوق‌العاده و متنوع بودن، در سراسر جهان محبوبیت دارند. مرغ خامه ای ایتالیایی، یکی از غذاهای خوش طعم است که در این نوشته روش آماده کردن آن آورده شده است.

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ عدد
 روغن۱ قاشق غذاخوری
 نمکنصف قاشق چایخوری
 فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو۱ فنجان


روش آماده کردن مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به قطر ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم نمایید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط نموده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کم شدن داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر نمایید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

 

روش آماده کردن سس آلفردو

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها