روش آماده کردن مرغ حلقه ای

[ad_1]

طرز پخت مرغ حلقه ای,نحوه پخت مرغ حلقه ای

مرغ حلقه ای حالت کرانچی دارد و خوش طعم است

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفید۳۰۰ گرم(۳ پیمانه)
 خامه۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
 گشنیز خرد شده یا خشک ۲-۳ قاشق سوپخوری
آب۳۰۰میلی لیتر (۲ پیمانه)
ماء الشعیر۱/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شدهیک عدد سینه
زرشک۳-۴ قاشق سوپخوری
آبلیموبه دلخواه
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزابه دلخواه
پیاز درشت۱ عدد
روغنبرای سرخ كردن

روش آماده کردن مرغ حلقه ای :
ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)
خمیر را در نایلون گذاشته و به زمان ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن مرغ سوخاری در فر

 

مرغ حلقه ای,پخت مرغ حلقه ای

خمیر را در نایلون گذاشته و به زمان ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم

 

نکاتی برای پخت مرغ حلقه ای, طرز تهیه انواع پخت مرغ

پیاز و مرغ و فلفل دلمه ای و زرشک و نمک و فلفل و آبلیمو و پنیر را با هم مخلوط می نماییم و می پزیم

پیاز را خرد كرده و سرخ می كنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می كنیم. و پس از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

 

طرز پخت انواع مرغ,پخت غذاهای جدید با مرغ

خمیر را مسطح نموده و مواد را روی آن بریزید و به صورت رولت می پیچانیم

خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) مسطح كرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.)

 

نحوه پخت مرغ حلقه ای, مواد لازم برای مرغ حلقه ای

دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهیم و در روغن سرخ می نماییم

بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهیم (قادر هستید دستتان را كمی خیس كنید) و دو طرفش را در روغن سرخ می كنیم.

 

پخت مرغ حلقه ای,طرز پخت مرغ حلقه ای

هر چقدر خمیر را نازکتر صاف كنید حلقه های تردتری را خواهید داشت

هر قدر خمیر را نازکتر صاف كنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را خوبتر است با سس قرمز میل كنید.

** قادر هستید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنیر خامه ای استفاده كنید، در كل مواد درونی می بایست ترش مزه باشد.

 

درست کردن مرغ حلقه ای,پخت مرغ حلقه ای

این غذا را خوبتر است با سس قرمز میل كنید

غذای خیلی خوش طعم ای مخصوصا حالت کرانچی که دارد .

 

منبع : khanoomgol.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها