[ad_1]
مرغ حلقه ای حالت کرانچی دارد و خوش طعم است
مواد لازم برای مرغ حلقه ای :
آرد سفید | ۳۰۰ گرم(۳ پیمانه) |
خامه | ۳ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق مرباخوری |
گشنیز خرد شده یا خشک | ۲-۳ قاشق سوپخوری |
آب | ۳۰۰میلی لیتر (۲ پیمانه) |
ماء الشعیر | ۱/۴ پیمانه |
مرغ پخته خرد شده | یک عدد سینه |
زرشک | ۳-۴ قاشق سوپخوری |
آبلیمو | به دلخواه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به دلخواه |
پیاز درشت | ۱ عدد |
روغن | برای سرخ كردن |
روش آماده کردن مرغ حلقه ای :
ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)
خمیر را در نایلون گذاشته و به زمان ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.
خمیر را در نایلون گذاشته و به زمان ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم
پیاز و مرغ و فلفل دلمه ای و زرشک و نمک و فلفل و آبلیمو و پنیر را با هم مخلوط می نماییم و می پزیم
پیاز را خرد كرده و سرخ می كنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می كنیم. و پس از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.
خمیر را مسطح نموده و مواد را روی آن بریزید و به صورت رولت می پیچانیم
خمیر را به ۸ قسمت تقسیم كرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) مسطح كرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.)
دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهیم و در روغن سرخ می نماییم
بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهیم (قادر هستید دستتان را كمی خیس كنید) و دو طرفش را در روغن سرخ می كنیم.
هر چقدر خمیر را نازکتر صاف كنید حلقه های تردتری را خواهید داشت
هر قدر خمیر را نازکتر صاف كنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را خوبتر است با سس قرمز میل كنید.
** قادر هستید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنیر خامه ای استفاده كنید، در كل مواد درونی می بایست ترش مزه باشد.
این غذا را خوبتر است با سس قرمز میل كنید
غذای خیلی خوش طعم ای مخصوصا حالت کرانچی که دارد .
منبع : khanoomgol.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها