این بار پخت ماکارونی همبرگری را آزمون نمایید
مواد لازم برای ماکارونی همبرگری :
ماکارونی خام | ۲ فنجان |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
گوشت راسته | ۴۵۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل چیلی | مقدار کمی |
دانه کرفس | نصف قاشق چایخوری |
کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی | ۱ عدد |
سس ورستر شایر | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه خرد شده | یک چهارم فنجان |
نمک و فلفل سیاه تازه | برای مزه دار کردن |
روش آماده کردن ماکارونی همبرگری :
یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را پخت نمایید.
در حین پخت ماکارونی، سس را درست نمایید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ نمایید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.
گوشت را با روغن زیتون سرخ نمایید تا طلایی شوند
هنگامی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه نموده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).
هنگامی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه نموده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه نموده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک و گوجه ها و سس ورستر شایر را اضافه نموده و خوب هم بزنید
حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.
ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه آن را تفت دهید
در آخر فلفل سیاه و نمک را برای مزه دار شدن بیافزایید.
منبع : novinzi.com
آخرین دیدگاهها