روش آماده کردن ماهی شکم پر برای شب عید


روش پخت ماهی سفید,ماهی پلو شب عید

ماهی شب عید را با مواد زیر به صورت شکم پر درست نمایید

 

مواد لازم برای ماهی سفید شکم پر:

 ماهی سفیددو کیلو
 سیر چهارحبه
 چیلی قرمزسه عدد
 زنجبیلیک خلال 
دانه گشنیزیک قاشق سوپخوری
شکر سرخیک قاشق چایخوری
زردچوبهیک قاشق چایخوری
خردل سیاهیک و نیم قاشق چایخوری
دانه شنبلیلهنصف قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
آبلیمونصف فنجان
روغن گیاهینصف فنجان
گوجه خرد شدهیک فنجان
ادویه هندینصف قاشق چایخوری

روش آماده کردن ماهی سفید شکم پر:
برای پخت ماهی شکم پر ابتدا فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل داغ نمایید. ماهی ها را شسته و خشک نمایید. یک قاشق چایخوری نمک را به ماهی زده و آن را کنار بگذارید. سیر، چیلی، زنجبیل، نصف گشنیزها، شکر سرخ، زردچوبه، خردل، دانه شنبلیله، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط نمایید به نحوی که تبدیل به  یک مایه یکدست شوند.

پیازها را در روغن سرخ نمایید تا نرم و قهوه ای طلایی شوند. مایه بدست آمده را به آن بیافزایید و بپزید تا زیادتر آب آن گرفته شود. گوجه فرنگی و  ادویه هندی را به آن افزوده و به زمان ۲ دقیقه آن را سرخ نمایید. ماهی را با مایه آماده شده پر نمایید، روی آن را بپوشانید و به زمان ۲۵ دقیقه در فر بپزید. بعد از آن به زمان ۲ دقیقه روی کباب پز ماهی شکم پر را کباب نمایید. باقیمانده گشنیز را برای تزیین ماهی شکم پر، روی ماهی ریخته و سرو نمایید.

ادویه هندی مخلوطی از:  فلفل سیاه، فلفل سفید، میخک، برگ بو، دار فلفل، زیره، هل سبز، سیاه، قهوه ای، دارچین و دانه گشنیز است.

 

منبع : goyda.ir



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها