روش آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده و در فر

[ad_1]

 طرز تهیه ماهی سالمون,طرز پخت ماهی سالمون

روش آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده

 

روش آماده کردن ماهی سالمون

ماهی سالمون از خوبترین و خوش طعم ترین ماهی هاست. این ماهی بدون تیغ و دارای گوشت سفید، فوق العاده لذیذ است. سرخ کردن ماهی سالمون خیلی آسان است. فیله سالمون یكى از راحت ترین هاست كه قادر هستید آماده کردن نمایید. در این نوشته با آسان ترین روش های آماده کردن ی ماهی سالمون آشنا می شویم.

ویتامین دی موجود در ماهی های چرب واز جمله سالمون از بروز بیماری دیابت نوع ۲ و بیماری ام اس (( بیماری سیستم خود ایمنی بدن )) پیشگیری می نماید. تاثیرات بازدارنده استفاده ماهی سالمون دربردارنده ویتامین دی بر سرطان سینه، تخمدان، کولون و رکتوم اثبات شده است .استفاده ۱۰۰ گرم سالمون ۸۰ -۱۰۰ درصد از میزان جذب روزانه ویتامین دی در بدن شما را تامین خواهد نمود.

 

استفاده سالمون به سلامت مغز نیز کمک می نماید.

 

روش آماده کردن آسان ترین روش سرخ کردن ماهی سالمون:

مواد لازم برای آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده :

فیله بدون پوست ماهی سالمون۱۷۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پودر آویشندر صورت تمایل به مقدار لازم
لیمو ترش۱ عدد

 

مراحل آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده:

برای آماده کردن ی ماهی سالمون سرخ شده ابتدا فیله سالمون را نمک و فلفل سیاه مزه دار نمایید. بعد از ۱ ساعت داخل تابه ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهی را از سمت پوست داخل روغن قرار بدهید. زمانی که یک طرف آن سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را سرخ نمایید. در پایان آن را با لیموترش تازه و آویشن میل نمایید.

 

این یکی از آسان ترین روش های پخت فیله ی ماهی سالمون است.

 

ماهی سالمون با سس لیمو و کره :

فیله سالمون,طرز پخت ماهی سالمون شب عید

طرزتهیه ماهی سالمو با سس

 

مواد لازم برای آماده کردن ی ماهی سالمون :

 تکه های سالمون به تعداد دلخواه
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

سس لیمو و کره :

سیر ریز خرد شده۴ حبه
پیاز متوسط ریز خرد شدهنصف
 آب مرغ۱ پیمانه 
 لیمو متوسط نصف یا ۱ عدد
 شیر۳ قاشق سوپخوری 
کرهبه مقدار لازم 

 

روش آماده کردن ماهی سالمون با سس لیمو و کره :

برای پخت ماهی سالمون با سس لیمو و کره، ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزه دار نمایید. سپس داخل تابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن، فیله های سالمون را از سمت پوست داخل تابه قرار بدهید. زمانی که گوشت آن پخته شد و یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر ماهی را سرخ نمایید.

 

در حین پختن ماهی سس آن را فراهم کنید به این صورت که ابتدا آب مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و پیاز و سیر ریز خرد شده و آب لیموترش را بیافزایید و هم بزنید. بعد از آن شیر را بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید و اجازه بدهید تا کاملا بجوشد و آب مرغ خیلی کم شود و کمی غلیظ شود.

 

میزان سس زیاد نیست. بعد از آن کره را به آن بیافزایید و هم بزنید تا کره آب شود. میزان کره به سلیقه ی شما بستگی دارد اما برای این میزان حداقل ۲۵ گرم کره را بیافزایید.

 

بعد از پخت ماهی ها، آن را در ظرف سرو بکشید و از سس روی آن بریزید و میل نمایید.

 

روش پخت ماهی سالمون در فر :

 

طرز تهیه ماهی سالمون با سس لیمو و کره,طرزتهیه ماهی سالمون با سس

روش آماده کردن ماهی سالمون سوخاری

 

مواد لازم جهت آماده کردن فیله سالمون :

 فیله ماهى سالمون متوسط ۶ عدد
 پیاز کوچک۱ عدد 
* سیر ۴-۵ حبه
 فلفل دلمه ای ۱ عدد
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 زعفران دم نمودهبه مقدار لازم 
 روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
 آبلیمو تازه۳ قاشق غذاخوری 

 

* میزان سیر را قادر هستید با توجه به سلیقه ی خود تغییر بدهید.

 

روش آماده کردن فیله سالمون:

برای آماده کردن ی ماهی سالمون ابتدا همه ی مواد لازم به غیر از ماهی را در غذاساز بریزیدو خوب میکس نمایید. سپس تکه های ماهی سالمون را مواد میکس شده مخلوط نمایید و به آرامی ماساژ بدهید تا مواد روی همه ی قسمت های ماهی را بپوشاند. آن را به زمان چن ساعت در یخچال قرار بدهید تا خوب مزه دار شوند.

 

کف سینی فر را چرب نمایید و فیله های ماهی را به سمت پوست روی آن قرار بدهید. بعد داخل فر به زمان ۳۰-۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدهید.

 

اجازه بدهید ماهی به صورت کامل بپزد و بعد میل نمایید.

 

نحوه ی پخت ماهی سالمون,طرز تهیه ماهی سالمون سوخاری

روش پخت ماهی سالمون شب عید

 

نکاتی برای آماده کردن ی ماهی سالمون:

ماهی سالمون را قادر هستید به صورت سوخاری آماده کردن نمایید به این صورت که بعد از مزه دار کردن آن را داخل آرد سوخاری قرار بدهید و سرخ نمایید و یا ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن سرخ نمایید.

 

 ماهی سالمون را قادر هستید به صورت درسته یا نصفه و یا به صورت تکه تکه بپزید.

 

 از ماهی سالمون قادر هستید در ماهی شکم پر استفاده نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها