[ad_1]
روش آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده
روش آماده کردن ماهی سالمون
ویتامین دی موجود در ماهی های چرب واز جمله سالمون از بروز بیماری دیابت نوع ۲ و بیماری ام اس (( بیماری سیستم خود ایمنی بدن )) پیشگیری می نماید. تاثیرات بازدارنده استفاده ماهی سالمون دربردارنده ویتامین دی بر سرطان سینه، تخمدان، کولون و رکتوم اثبات شده است .استفاده ۱۰۰ گرم سالمون ۸۰ -۱۰۰ درصد از میزان جذب روزانه ویتامین دی در بدن شما را تامین خواهد نمود.
استفاده سالمون به سلامت مغز نیز کمک می نماید.
روش آماده کردن آسان ترین روش سرخ کردن ماهی سالمون:
مواد لازم برای آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده :
فیله بدون پوست ماهی سالمون | ۱۷۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
پودر آویشن | در صورت تمایل به مقدار لازم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
مراحل آماده کردن ماهی سالمون سرخ شده:
برای آماده کردن ی ماهی سالمون سرخ شده ابتدا فیله سالمون را نمک و فلفل سیاه مزه دار نمایید. بعد از ۱ ساعت داخل تابه ای روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهی را از سمت پوست داخل روغن قرار بدهید. زمانی که یک طرف آن سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را سرخ نمایید. در پایان آن را با لیموترش تازه و آویشن میل نمایید.
این یکی از آسان ترین روش های پخت فیله ی ماهی سالمون است.
ماهی سالمون با سس لیمو و کره :
طرزتهیه ماهی سالمو با سس
مواد لازم برای آماده کردن ی ماهی سالمون :
تکه های سالمون | به تعداد دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سس لیمو و کره :
سیر ریز خرد شده | ۴ حبه |
پیاز متوسط ریز خرد شده | نصف |
آب مرغ | ۱ پیمانه |
لیمو متوسط | نصف یا ۱ عدد |
شیر | ۳ قاشق سوپخوری |
کره | به مقدار لازم |
روش آماده کردن ماهی سالمون با سس لیمو و کره :
برای پخت ماهی سالمون با سس لیمو و کره، ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزه دار نمایید. سپس داخل تابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن، فیله های سالمون را از سمت پوست داخل تابه قرار بدهید. زمانی که گوشت آن پخته شد و یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر ماهی را سرخ نمایید.
در حین پختن ماهی سس آن را فراهم کنید به این صورت که ابتدا آب مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و پیاز و سیر ریز خرد شده و آب لیموترش را بیافزایید و هم بزنید. بعد از آن شیر را بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید و اجازه بدهید تا کاملا بجوشد و آب مرغ خیلی کم شود و کمی غلیظ شود.
میزان سس زیاد نیست. بعد از آن کره را به آن بیافزایید و هم بزنید تا کره آب شود. میزان کره به سلیقه ی شما بستگی دارد اما برای این میزان حداقل ۲۵ گرم کره را بیافزایید.
بعد از پخت ماهی ها، آن را در ظرف سرو بکشید و از سس روی آن بریزید و میل نمایید.
روش پخت ماهی سالمون در فر :
روش آماده کردن ماهی سالمون سوخاری
مواد لازم جهت آماده کردن فیله سالمون :
فیله ماهى سالمون متوسط | ۶ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
* سیر | ۴-۵ حبه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران دم نموده | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
* میزان سیر را قادر هستید با توجه به سلیقه ی خود تغییر بدهید.
روش آماده کردن فیله سالمون:
برای آماده کردن ی ماهی سالمون ابتدا همه ی مواد لازم به غیر از ماهی را در غذاساز بریزیدو خوب میکس نمایید. سپس تکه های ماهی سالمون را مواد میکس شده مخلوط نمایید و به آرامی ماساژ بدهید تا مواد روی همه ی قسمت های ماهی را بپوشاند. آن را به زمان چن ساعت در یخچال قرار بدهید تا خوب مزه دار شوند.
کف سینی فر را چرب نمایید و فیله های ماهی را به سمت پوست روی آن قرار بدهید. بعد داخل فر به زمان ۳۰-۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدهید.
اجازه بدهید ماهی به صورت کامل بپزد و بعد میل نمایید.
روش پخت ماهی سالمون شب عید
نکاتی برای آماده کردن ی ماهی سالمون:
• ماهی سالمون را قادر هستید به صورت سوخاری آماده کردن نمایید به این صورت که بعد از مزه دار کردن آن را داخل آرد سوخاری قرار بدهید و سرخ نمایید و یا ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن سرخ نمایید.
• ماهی سالمون را قادر هستید به صورت درسته یا نصفه و یا به صورت تکه تکه بپزید.
• از ماهی سالمون قادر هستید در ماهی شکم پر استفاده نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها