روش آماده کردن ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز

[ad_1]

 

پخت ماهی با چاتنی سبز, نحوه پخت ماهی با چاتنی سبز

روش آماده کردن ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز

 

ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می گردد، غذای خیلی سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش مزه شدن، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.

 

مواد لازم برای ماهی با چاتنی سبز :

 فیله ماهی۶ عدد 
 نمک۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
لیمو ۲ عدد 
چاتنی سبزبه میزان لازم

 

روش آماده کردن ماهی به سبک آسیای جنوبی :

روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.

 

۸ تکه کاغذ روغنی به اندازه ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.

 

در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

 

ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز نمایید و سریعا میل نمایید.

 

نکته های :

از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مثل لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده نمایید.

لیمو ها را نازک حلقه حلقه نمایید.

 

در آماده کردن این دستور از چاتنی سبز، نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می گردد.

اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید.

 

منبع : ashpazbashy.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها