[ad_1]
لبنانی ها همان كباب تابه ای را به شكل كباب لقمهای درآورده و در روغن سرخ می كنند
در منوی غذایی كبابی های ما هم كباب لقمه ای هست ولی كباب لقمه ای ما همان كباب كوبیده است كه در اندازه های كوچك به سیخ كشیده می گردد اما كباب لقمه ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبنانیها در واقع همان كباب تابهای را به شكل كباب لقمهای درآورده و در روغن سرخ میكنند. البته این كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روی نان مالیده میشود.
مواد لازم كباب لقمه لبنانی :
نان پیتا (مدیترانهای) | به تعداد لازم |
گوشت چرخ كرده | ۳۰۰ گرم |
جعفری ریز خردشده | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمك، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن مایع مخصوص سرخكردنی | مقداری |
مواد لازم برای آماده کردن سس كباب لقمه لبنانی :
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه و ادویه كاری | مقداری |
روغن | مقداری |
روش آماده کردن کباب لقمه لبنانی :
پیاز را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید. كاسهای آماده كنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخكرده مخلوط كنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شكل برگه دهید و بعد در روغن سرخ كنید.
همه مایه را به همین صورت برگه داده و در روغن سرخ كنید. هنگامی هر دو طرف كبابهای لقمهای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذارید.
حالا سس را آماده كنید. برای این منظور گوجهفرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوطكن ریخته و به شكل پوره درآورید. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را هم اضافه كنید.
حالا مواد سس را با مقدار كمی روغن در تابهای ریخته و روی حرارت به زمان ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس آماده را روی یك نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از كبابهای آماده روی نان بگذارید، سپس با كمی پیاز و جعفری آذین كرده، سرو كنید.
منبع : مجله سیب سبز / bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها