[ad_1]
روش آماده کردن قیمه ریزه اصفهانی
روش آماده کردن قیمه ریزه ، غذای خوش طعم و اصیل ایرانی
روش آماده کردن قیمه ریزه:
مواد لازم برای آماده کردن ی قیمه ریزه نخودچی :
گوشت چرخ نموده | ۲۰۰-۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
نعنای تازه ی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
روش پخت قیمه ریزه نخودچی:
برای آماده کردن ی قیمه ریزه نخودچی، ابتدا گوشت چرخکرده را داخل ظرف بزرگتری بریزید و سپس ۱ عدد پیاز رنده شده را به آن بیافزایید. ۱ قاشق نعنای تازه ی خرد شده و ۱ قاشق نعنای خشک و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی را به آن بیافزایید و خوب ورز بدهید. و کنار قرار بدهید.
داخل قابلمه ی مورد نظر خود مقداری روغن بریزید و ۱ عدد پیاز را نگینی خرد نمایید و سرخ نمایید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید. ۱ قاشق نعنای تازه ی خرد شده و ۱ قاشق نعنای خشک را به آن بیافزایید و تفت بدهید مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را هم بیافزایید و تفت بدهید به مقدار مورد نیازتان آب بریزید و اجازه بدهید تا آب بجوش بیاید.
گوشت ها را که خوب ورز دادید به اندازه ی گردو از آن ها بردارید و گرد نمایید و به آرامی داخل قابلمه قرار بدهید. بعد از جوش آمدن زیر شعله را کم نمایید تا به آرامی بپزند.
دقت نمایید که در آخر این خوراک می بایست کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.
قادر هستید مقداری آبلیمو داخل آن بریزید. و در پایان با نان و سبزی میل نمایید. (زیادتر بخوانید: آشنایی با غذاهای سنتی اصفهان )
روش آماده کردن قیمه ریزه نخودچی اصفهانی
نکاتی برای آماده کردن ی قیمه ریزه نخودچی :
• اگر گوشت را زیاد ورز ندهید قیمه ریزه های شما باز می گردد و حالت خود را از دست می دهد.
• زمانی که آب داخل قابلمه جوش نیامده بود قیمه ریزه ها را داخل نریزید اجازه بدهید جوش بیاید و بعد آن ها را داخل آب جوش قرار بدهید.
• اگر زمانی که قیمه ریزه های نخودچی را داخل قابلمه قرار دادید شعله را زیاد کردید قیمه ریزه ها باز می شوند.
• قادر هستید علاوه بر نعنا از ترخان، مرزه و سبزی های معطر استفاده نمایید.
• این غذا را بدون آرد نخودچی هم میتوان آماده کردن نمود فقط می بایست خیلی ورز بدهید که بهم بچسبند و باز نشوند.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها