روش آماده کردن فیله مرغ پفکی

[ad_1]

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی,طرز تهیه سس فیله مرغ پفکی

روش آماده کردن فیله مرغ پفکی

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :

فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
 تخم مرغ۶ عدد
 آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
 ماءالشعیر یک پیمانه
فلفل سیاهیک قاشق چایخوری
زعفران آب شده۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ پیمانه
شکر۲ قاشق سوپخوری
لیموترش۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲۰۰ گرم
نمک۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع۴۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
جعفری۲۰۰ گرم

روش آماده کردن سس و فیله مرغ پفکی :
سفیده تخم مرغها را جدا می نماییم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف نماید. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم. آهسته آهسته هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مثل ماست شود. حالا فیله مرغها را تکه نموده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می نماییم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می نماییم.

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند.
این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای آذین قادر هستید با لیمو و خیار شور و جعفری آذین نمایید.

 

منبع : vista.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها