روش آماده کردن سوگی


طرز تهیه سوگی,طرز پخت سوگی

آماده سازی : 90 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه  
مناسب برای : جشن تولد 


مواد لازم جهت آماده کردن سوگی برای ۶ نفر :

 تخم مرغ۵ عدد
 آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
 شیر ۱ پیمانه
خامه  ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده۱ قاشق چای خوری

مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا می بایست سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مثل مایه ماکارونی آماده کردن شود و چند نوع از سبزیجات مثل ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم آماده کردن نمود.

 

پنیر پیتزا   ۳۰۰ گرم
 جعفری خرد شده ۵ قاشق غذا خوری
زرشک۲ قاشق غذا خوری
 آویشنبه مقدار لازم

روش آماده کردن کرپ در سوگی ( ۱۸ عدد ):
تمام مواد را با هم مخلوط نموده به زمان ۲ دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب نموده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت مسطح شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با ۳ لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

طرز تهیه سوگی,طرز پخت سوگی

در فر طبقه دوم با درجه ۱۸۰ و به زمان ۲۰ دقیقه میپزیم.

 

طرز تهیه سوگی,طرز پخت سوگی

منبع : beryooni.com



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها