آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مناسب برای : جشن تولد
مواد لازم جهت آماده کردن سوگی برای ۶ نفر :
تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
خامه | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران حل شده | ۱ قاشق چای خوری |
مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا می بایست سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مثل مایه ماکارونی آماده کردن شود و چند نوع از سبزیجات مثل ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم آماده کردن نمود.
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۵ قاشق غذا خوری |
زرشک | ۲ قاشق غذا خوری |
آویشن | به مقدار لازم |
روش آماده کردن کرپ در سوگی ( ۱۸ عدد ):
تمام مواد را با هم مخلوط نموده به زمان ۲ دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب نموده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت مسطح شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.
سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با ۳ لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.
در فر طبقه دوم با درجه ۱۸۰ و به زمان ۲۰ دقیقه میپزیم.
منبع : beryooni.com
آخرین دیدگاهها