روش آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

[ad_1]

نکاتی برای تهیه سوپ گنوکی مرغ خامه ای

روش آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

 

روش درست کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای آشنا می شوید. سوپ گنوچی مرغ یک غذای خوش طعم و دلپذیر است که با ترکیبی از گنوچی نرم، مرغ، سبزیجات تازه و سس خامه ای آماده کردن می گردد. این سوپ گزینه ای عالی برای روزهای سرد است و قادر هستید با افزودن مواد دلخواه، آن را به سلیقه ی خود تغییر دهید.

سوپ گنوکی مرغ خامه ای دارای آبگوشت غلیظ و غنی با هویج رنده شده، کرفس، اسفناج خرد شده و گنوکی است. این مزه بی مانند است!

 

روش پخت سوپ گنوکی مرغ خامه ای :

شما بچه ها عاشق آبگوشت خامه ای و غنی خواهید شد. با مقدار مناسبی از چاشنی ها مزه دار شده است و حتی یکی از گیاهان مورد علاقه من در داخل آن وجود دارد. آویشن مرغ و گنوکی اضافه شده خیلی دلچسب هستند. هنگامی به طراوت هویج، کرفس و اسفناج رنده شده بیافزایید، این سوپ پر از مزه است! این را در فهرست سوپ هایی که می بایست آزمون نمایید قرار دهید! پشیمان نخواهید شد.

 

این سوپ گنوکی مرغ در هر لقمه ای پر از مزه است. ترکیب سبزیجات، آب گوشت خامه ای و گنوکی به این سوپ ۵ ستاره می دهد. درست کردن آن ساده است و خیلی خوش طعم است!

 

مواد لازم :

کره۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده۱ فنجان
کرفس خرد شده۱/۲ فنجان
سیر خرد شده۲ حبه
آرد همه منظوره۱/۴ فنجان
 ترکیب مساوی شیر و خامه پیمانه نصف نصف
آب مرغ۱ قوطی برای یک سوپ رقیق تر از ۲ قوطی استفاده نمایید
آویشن تازه۱ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده۱ فنجان
برگ اسفناج تازه خرد شده۱ فنجان
سینه مرغ پخته شده خرد شده۱ فنجان
گنوکی۱ بسته ۱۶ اونس
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن گنوکی:

چطور گنوچی درست کنیم:

گنوچی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ آماده کردن می گردد. این ترکیب شاید عجیب به نظر برسد که هرگز به ذهنم نمی رسید، اما خوشحالم که کسی آن را ابداع نموده است! هرچند آماده کردن ی گنوچی از ابتدا زمان بر است، اما درست کردن آن قادر هست خیلی سرگرم کننده باشد!

 

هنگامی حال و حوصله داشته باشم و وقت کافی پیدا کنم، از درست کردنش لذت می برم. البته گنوچی های آماده ی فروشگاهی هم خیلی خوش طعم هستند! اگر قصد دارید گنوچی را از ابتدا درست نمایید، اینجا دستور کاملش آمده است:

 

سیب زمینی ها را بجوشانید: یک قابلمه ی بزرگ را پر از آب نمک دار نمایید و به جوش بیاورید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و داخل قابلمه بیندازید. بعد از پخت، سیب زمینی ها را خارج نمایید و آن ها را پوره نمایید.

 

ترکیب مواد: یک فنجان سیب زمینی پوره شده، آرد و تخم مرغ را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط نمایید. مواد را ورز دهید تا خمیر به شکل یک توپ دربیاید.

 

پخت گنوچی: یک قابلمه ی بزرگ را پر از آب کم نمک نمایید و بجوشانید. گنوچی ها را داخل آب بیندازید و بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه بپزند یا تا زمانی که گنوچی ها به سطح آب بیایند؛ سپس آبکش نموده و سرو نمایید.

 

روش آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای :

در یک قابلمه بزرگ کره و روغن زیتون را بیافزایید. پیاز، کرفس و سیر را روی حرارت متوسط ​​زیاد تفت دهید تا نرم شوند. آرد را اضافه نموده تا یک دقیقه دیگر تفت دهید.

 

طرز تهیه گنوچی

مراحل آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

 

نیم و نیم و آب مرغ را کم کم بیافزایید و هم بزنید تا آغاز به غلیظ شدن نماید. آویشن، هویج، اسفناج، مرغ و گنوکی را بیافزایید. حدود ۵ دقیقه یا تا زمانی که گنوکی پخته و سوپ غلیظ شود بجوشانید. (اگر سوپ رقیق تری می خواهید، یک قوطی دیگر آب مرغ بیافزایید.) نمک و فلفل برای مزه دادن و بلافاصله سرو نمایید.

 

درست کردن گنوچی

درست کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

 

نکاتی برای خوبترین سوپ گنوچی مرغ :

گنوچی: اگر قادر هستید گنوچی های کوچک پیدا نمایید (یا خودتان آن ها را کوچک درست نمایید)، آن ها اندازه ی ایده آلی برای سوپ هستند.

 

سس: اجازه ندهید سس بیش از حد داغ شود، چون شاید جدا شود. برای پیشگیری از این اتفاق، سس را مرتب هم بزنید.

 

اسفناج: برای خوبترین نتیجه از اسفناج تازه استفاده نمایید. اسفناج یخ زده در طولانی زمان داخل سوپ حالت له شده پیدا می نماید.

 

سبزیجات: سبزیجات را به صورت ریز و هم اندازه خرد نمایید تا همه با هم به طور یکنواخت پخته شوند.

 

تغییرات :

جایگزین برای گنوچی: یک جایگزین عالی پاستا است. پاستاهای کوچک مثل صدفی یا اورزو و حتی برنج گزینه های مناسبی برای این سوپ هستند.

 

پروتئین: به جای مرغ قادر هستید از سوسیس ایتالیایی استفاده نمایید. ابتدا سوسیس را سرخ نمایید و سپس به سوپ بیافزایید.

 

سبزیجات: قادر هستید سبزیجات زیادتری مثل نخودفرنگی، کدو سبز یا مارچوبه به سوپ بیافزایید.

 

سوپ غلیظ تر: با اضافه کردن مقداری خامه زیادتر، سوپ را غنی تر و غلیظ تر نمایید.

مرغ: برای صرفه جویی در زمان، قادر هستید از مرغ پخته و ریش ریش شده ی آماده استفاده نمایید.

 

نحوه درست کردن سوپ گنوچی مرغ خامه ای

نکته هایی برای آماده کردن سوپ گنوکی مرغ خامه ای

 

تغییرات برای پخت با آهسته پز :

از مرغ پخته و خرد شده استفاده نمایید. سبزیجات و سیر را کمی تفت دهید و سپس به همراه مرغ در کف آهسته پز بریزید. مایعات و دیگر مواد (به جز گنوچی، خامه و اسفناج) را بیافزایید. بگذارید به زمان ۳ تا ۴ ساعت روی حالت کم بپزد. در ساعت آخر گنوچی را بیافزایید. پیش از سرو، خامه و اسفناج را اضافه نموده و هم بزنید. اسفناج به شتاب نرم می گردد. سرو نمایید.

 

چطور سوپ گنوچی مرغ را نگهداشتن کنیم:

متأسفانه این سوپ برای فریز کردن مناسب نیست، اما دوباره گرم کردن آن خیلی آسان است. سوپ را روی اجاق گاز با حرارت کم و به آرامی هم بزنید تا از جدا شدن مواد پیشگیری شود.

 

فریز کردن: به علت وجود لبنیات و گنوچی در این سوپ، نمی توان آن را فریز نمود. گنوچی نرم و خمیرگونه می گردد و مخلوط لبنیات از هم جدا خواهد شد.

 

نگهداشتن: اگر قصد دارید مقدار بسیاری سوپ برای روزهای بعد داشته باشید، قادر هستید گنوچی را جداگانه بپزید و به هر وعده بیافزایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها