[ad_1]
پنیر روی سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است
سوپ فرانسوی پیاز به عنوان آغاز کننده غذای کم کالری خیلی مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می گردد.
مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی :
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده | ۴۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
شکر | نصف قاشق چایخوری |
عصاره گوشت | ۲ عدد |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نان آزمون یا فرانسوی حلقه حلقه شده | ۴ عدد |
پنیر کم چرب رنده شده | ۵۰ گرم |
روش آماده کردن سوپ فرانسوی پیاز :
در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه کنید.
اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد. به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند. نیازی به اضافه نمودن آب نیست و می بایست در دمای کم و آب خود پیاز بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود.
گریل را از قبل روشن کنید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند. در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز قادر هستید استفاده کنید.
توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مثل دیابت، چربی خون بالا دارند مناسب است. فقط اشخاص مبتلا به بیماری های التهابی مثل رماتیسم می بایست در استفاده آن دقت زیادتری نمایند و میزان آن را کم شدن دهند.
پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.
منبع : avayesalamati.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها