روش آماده کردن سوپ های مقوی برای ماه رمضان

[ad_1]

از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی پس از افطار شام هم بخوریم، پیشنهاد می نماییم به جای آش سوپ بخورید.

خیلی از اشخاص عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی نماید نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است. از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال  ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی  پس از افطار شام هم بخوریم ،پیشنهاد می نماییم به جای آش سوپ بخورید.

سوپ دال عدس
قابلمه مناسبی آماده كنید، كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس به نوبت ۱ عددپیازخرد شده ،۳ ساقه كرفس خرد شده، ۲ عدد هویج خرد شده و ۴ حبه سیرخرد شده را به ۲ قاشق سوپ خوری كره اضافه كنید و تفت دهید. تفت دادن سبزیجات را تا زمانی ادامه دهید كه نرم شوند. ۲ عدد قرص‌ عصاره را هم در آب‌جوش حل كنید و كناری بگذارید. ادویه ها شامل ۱ قاشق چایخوری زیره، نوک قاشق چای خوری  فلفل، کمی پودر گشنیز و كاری را به سبزیجات تفت داده شده اضافه كنید و هم بزنید و چند دقیقه هم حرارت دهید تا سبزیجات مزه دار شود. ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه كنید.

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن سوپ با عصاره مرغ

حالا فقط نوبت به پختن دال عدس می‌رسد.۲ پیمانه دال عدس را به بقیه مواد بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا عدس‌ پخته و جا بیفتد. اگر بافت سوپ را به صورت یكنواخت دوست دارید، پس از اینكه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را كناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس در دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید تا سوپ بافتی صاف و یكنواخت پیدا كند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانید و حرارت دهید. در پایان سوپ را در كاسه بریزید و روی آن را با مقداری گندم بوداده، خامه و پیازچه آذین كنید.

طرز تهیه سوپ دال عدس برای ماه رمضان,سوپ جو  با سس سفید مخصوص افطار

روش آماده کردن سوپ دال عدس مخصوص ماه رمضان

 

سوپ جو  با سس سفید
۲ پیمانه بلغور جو را با مقدار مناسبی آب جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. ۲ عدد هویج متوسط را پوست گرفته و درشت رنده نمایید. آن را به همراه ۱ پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. هنگامی مواد پختند، سس سفید را فراهم کنید. ۳ قاشق سوپخوری آرد را با کمی شیر حل نمایید. حدود ۱ پیمانه شیر به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آهسته آهسته بجوشد. دائم هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. هنگامی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. ۲۵ گرم کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه  و خوب مخلوط نمایید. کمی صبر نمایید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آبلیمو سرو نمایید.

نکته: به جای بلغور جو از پرک آن هم می‌توانید استفاده نمایید که شتاب کار زیادتر می‌شود.

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن سوپ قارچ و خامه

 

طرز تهیه سوپ های ماه رمضان,پخت سوپ های مقوی ماه رمضان

سوپ جو  با سس سفید مناسب افطار ماه رمضان

سوپ ذرت و کاری تایلندی‌
۱ پیمانه پیاز خردشده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید. هنگامی پیاز سبک شد، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا دو حبه سیر له شده را به همراه ۲ پیمانه دانه ذرت به آن بیافزایید. ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز را خلالی خرد نمایید و به مواد دیگر بیفزایید. ۴ پیمانه شیر نارگیل و ۳ تا ۵ قاشق چایخوری پودرکاری را هم به مواد داخل قابلمه بیافزایید. ۱ عدد قرص عصاره سبزیجات را در قابلمه پودر نمایید. ۱ پیمانه برگ اسفناج ریز و تازه را هم خرد نمایید و به مواد درحال جوشیدن بیفزایید. در قابلمه را ببندید تا ذرت‌ها بپزند و سوپ جا بیفتد. در آخر ۱ عدد لیموی درشت را هم آب بگیرید و به همراه کمی نمک و فلفل به سوپ بیفزایید و آن را سرو نمایید.

 

طرز تهیه سوپ ذرت و کاری تایلندی‌,طرز تهیه سوپ های ماه رمضان

سوپ ذرت و کاری تایلندی‌ مناسب وعده افطار

سوپ سبز نخود و نعنا
۱ عدد پیاز متوسط را خرد نمایید و به همراه ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. ۲ عدد تره فرنگی را هم خرد نمایید و به پیاز بیفزایید و هم بزنید. ۷۰۰ گرم نخود را هم افزوده و پس از پودر کردن ۲ عدد قرص عصاره سبزیجات به قابلمه،‌ ۳/۵ پیمانه آب هم بیفزایید و در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بپزند. ۱/۴ پیمانه برگ نعنا را هم با کمی فلفل به سوپ بیافزایید. پس از پخت کامل نخود‌ها، سوپ را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید. برای سرو روی آن را با تکه های نان برشته تزیین نمایید.

 

نحوه پخت انواع سوپ,پخت انواع سوپ در ماه رمضان

سوپ سبز نخود و نعنا مناسب ترین غذای افطار ماه رمضان

سوپ مرغ و نودل
۲ ساقه کرفس را حلقه حلقه خرد نمایید. ۲ عدد هویج را هم ورقه‌ای ببرید. در قابلمه‌ای ۱ قاشق سوپخوری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. کرفس و هویج را در کره آب شده تفت دهید. ۱ تکه سینه مرغ را هم نگینی درشت خرد نمایید و به قابلمه بیفزایید. ۴ پیمانه آب مرغ را هم بیفزایید و در ظرف را ببندید. پس از پخت کامل مواد، یک بسته نودل به سوپ بیافزایید و حدود ۸ دقیقه صبر نمایید تا سوپ جا بیفتد. برای سرو کمی نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده به سوپ بیفزایید.

 

طرز تهیه سوپ های ماه رمضان,پخت انواع سوپ در ماه رمضان

سوپ مرغ و نودل مناسب افطار ماه رمضان

 

منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها