روش آماده کردن سس هزار جزیره

[ad_1]

 سس هزار جزیره,طرز تهیه سس هزار جزیره,انواع سس هزار جزیره

مواد لازم برای آماده کردن سس هزار جزیره : 

 تخم مرغ آبپز۵ عدد
 پیازچه۱۰۰گرم
 خیارشور۱۰۰ گرم
 مغز کرفس۲ عدد
روغن زیتونیک پیمانه
سرکهنصف پیمانه
خامه یا مایونز نصف پیمانه
سس تندیک قاشق سوپخوری

روش آماده کردن سس هزار جزیره:
۱) تمام سبزیجات را خرد نموده و له کنید.خیارشور را نیز چرخ نمایید.
۲) زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط نمایید.
۳)  سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط نمایید.
۴) خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه نموده و هم بزنید.
۵)  تمام مواد را با هم مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

آیا میدانستید که:
سس هزارجزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و شنیسل مرغ استفاده می گردد.  استفاده این محصول، به علت استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی است. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.

کالری سس هزار جزیره:
در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.

سس هزار جزیره:
سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور آماده کردن می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.

روش نگهداشتن سس هزار جزیره:
برای آماده کردن ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در آماده کردن ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی آماده کردن شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین علت به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌نماید. سس مایونز حتماً می بایست در یخچال نگهداشتن شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌نماید و سبب مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها