[ad_1]
مواد لازم برای آماده کردن سس ساندویچ:
پودر سیر | نصف قاشق مرباخوری |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
خامه (پرچرب) | نصف لیوان |
کره | ۱قاشق غذاخوری |
آرد | ۱قاشق غذاخوری |
پنیر چدار (رنده شده) | ۱لیوان |
روش آماده کردن سس ساندویچ:
۱) ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب نمایید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط نموده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده بیافزایید(کره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط نمایید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
۲) خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن بیافزایید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه نموده و آن را خوب یکنواخت نمایید.توجه داشته باشید پس از اضافه کردن هر میزان پنیر می بایست سس را سریع و پیوسته هم بزنید تا سس ته نگیرد.
۳) بعد از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را بیافزایید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو نمایید.
آیا میدانستید که:
سس ساندویچ به عنوان چاشنی غذا با انواع ساندویچ و غذاهای آماده استفاده می¬شود.
استفاده این محصول، به علت استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی است. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن سس سفید )
روش نگهداشتن سس ساندویچ:
برای آماده کردن ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در آماده کردن ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی آماده کردن شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی میدهد و به همین علت به آسانی مسمومیت ایجاد نمینماید. سس مایونز حتماً می بایست در یخچال نگهداشتن شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد مینماید و سبب مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس میشود.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها