روش آماده کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی


روش های تهیه سس سالاد ژاپنی

روش آماده کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی

 

روش درست کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن سس سالاد ژاپنی آشنا می شوید. سس سالاد ژاپنی، چاشنی خوش طعم و منحصر به فردی است که قادر هست مزه و مزه ای جدید به سالادهای شما ببخشد. این سس با ترکیب مزه های شور، شیرین، ترش و تند، به خوبی با انواع سالاد، سبزیجات و غذاهای دریایی همخوانی دارد.

این سس سالاد ژاپنی آسان و خوش مزه است. سس سالاد ژاپنی یکی از سس های محبوب و پرکاربرد در آشپزی ژاپنی است که به علت مزه منحصر به فرد و دلپذیرش، طرفداران بسیاری دارد. این سس به طور سنتی برای سالادهای سبزیجات، سوشی و سایر غذاهای دریایی استفاده می گردد، اما میتوان از آن به عنوان سس غوطه وری برای مرغ، گوشت و حتی نان نیز استفاده نمود.

 

در اینجا روش آماده کردن ی یک سس سالاد ژاپنی خوش طعم و آسان را به شما ارائه می دهیم:

 

روش آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی ها :

مواد لازم :

پیاز خرد شده½ فنجان
روغن بادام زمینی½ فنجان
سرکه برنج⅓ فنجان
آب 2 قاشق غذاخوری
 ریشه زنجبیل تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
 سس سویا4 قاشق چایخوری 
شکر سفید2 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده¼ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی :

همه مواد لازم را فراهم کنید.

 

معروف ترین سس سالاد ژاپنی

مواد لازم برای آماده کردن سس سالاد ژاپنی

 

پیاز چرخ شده، روغن بادام زمینی، سرکه برنج، آب، زنجبیل، کرفس، سس کچاپ، سس سویا، شکر، آبلیمو، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید.

 

راهنمای تهیه سس سالاد ژاپنی

آموزش تصویری آماده کردن سس سالاد ژاپنی

 

حدود 30 ثانیه هم بزنید تا همه مواد خوب پوره شوند.

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد ژاپنی

درست کردن سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی

 

سرو نمایید و لذت ببرید!

 

نکاتی برای آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی ها :

• قادر هستید از هر نوع پیازی که دوست دارید در این سس استفاده نمایید.

• قادر هستید روغن زیتون و یا روغن دانه انگور را جایگزین روغن بادام زمینی نمایید.

• قادر هستید مقدار شکر را به دلخواه خودتان تنظیم نمایید.

• اگر مزه تند دوست دارید، قادر هستید ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز به سس بیافزایید.

• برای یک سس رقیق تر، قادر هستید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس بیافزایید.

• سس سالاد ژاپنی را قادر هستید با انواع سبزیجات مثل کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج و کلم پیچ سرو نمایید.

• همچنین قادر هستید از این سس برای مزه دادن به نودل، برنج و سوپ استفاده نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها