روش آماده کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی
روش درست کردن سس سالاد معروف به سبک رستوران ژاپنی
این سس سالاد ژاپنی آسان و خوش مزه است. سس سالاد ژاپنی یکی از سس های محبوب و پرکاربرد در آشپزی ژاپنی است که به علت مزه منحصر به فرد و دلپذیرش، طرفداران بسیاری دارد. این سس به طور سنتی برای سالادهای سبزیجات، سوشی و سایر غذاهای دریایی استفاده می گردد، اما میتوان از آن به عنوان سس غوطه وری برای مرغ، گوشت و حتی نان نیز استفاده نمود.
در اینجا روش آماده کردن ی یک سس سالاد ژاپنی خوش طعم و آسان را به شما ارائه می دهیم:
روش آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی ها :
مواد لازم :
پیاز خرد شده | ½ فنجان |
روغن بادام زمینی | ½ فنجان |
سرکه برنج | ⅓ فنجان |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
ریشه زنجبیل تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
کرفس خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 4 قاشق چایخوری |
شکر سفید | 2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 2 قاشق چایخوری |
سیر خرد شده | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | ¼ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی :
همه مواد لازم را فراهم کنید.
مواد لازم برای آماده کردن سس سالاد ژاپنی
پیاز چرخ شده، روغن بادام زمینی، سرکه برنج، آب، زنجبیل، کرفس، سس کچاپ، سس سویا، شکر، آبلیمو، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید.
آموزش تصویری آماده کردن سس سالاد ژاپنی
حدود 30 ثانیه هم بزنید تا همه مواد خوب پوره شوند.
درست کردن سس سالاد به سبک رستوران ژاپنی
سرو نمایید و لذت ببرید!
نکاتی برای آماده کردن سس سالاد معروف ژاپنی ها :
• قادر هستید از هر نوع پیازی که دوست دارید در این سس استفاده نمایید.
• قادر هستید روغن زیتون و یا روغن دانه انگور را جایگزین روغن بادام زمینی نمایید.
• قادر هستید مقدار شکر را به دلخواه خودتان تنظیم نمایید.
• اگر مزه تند دوست دارید، قادر هستید ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز به سس بیافزایید.
• برای یک سس رقیق تر، قادر هستید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس بیافزایید.
• سس سالاد ژاپنی را قادر هستید با انواع سبزیجات مثل کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج و کلم پیچ سرو نمایید.
• همچنین قادر هستید از این سس برای مزه دادن به نودل، برنج و سوپ استفاده نمایید.
آخرین دیدگاهها