[ad_1]
برای پخت ساندویچ گوشت ایتالیایی، گوشت ها را به صورت ریش ریش استفاده نمایید
مواد لازم برای ساندویچ گوشت ایتالیایی : برای ۱۲ نفر
گوشت بدون استخوان | ۱٫۳۰۰ کیلوگرم |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
سس ایتالیایی بدون چربی | ۱ فنجان |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذاخوری |
نان همبرگر | ۱۲ عدد |
پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا | سه چهارم فنجان |
فلفل دلمه قرمز سوخاری شده | سه چهارم فنجان |
برگ ریحان تازه | سه چهارم فنجان |
روش آماده کردن ساندویچ گوشت ایتالیایی:
اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت نموده و داخل آهسته پز ریخته و پیاز و سس را هم بیافزایید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای ۵ تا ۶ ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)
بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آهسته پز خارج نموده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر نمایید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش نمایید. (اگر دوست داشته باشید قادر هستید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو نموده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو می بایست آن را گرم نمایید.)
گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آهسته پز برگردانده و سرکه را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد نموده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر نمایید.
موقع سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها