روش آماده کردن ساندویچ میگو

[ad_1]

اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و آماده کردن شام فرصت خیلی کمی دارید ما به شما پیشنهادی می نماییم برای وعده شاماین شام سریع و سبک را آماده کردن نمایید.

 

پخت ساندویچ میگو,مواد لازم برای ساندویچ میگو

ساندویچ میگو را به شتاب درست نمایید

یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوش طعم برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ خوبترین پیشنهاد است.

مواد لازم برای ساندویچ میگو :

 سس مایونز  ۱/۳ پیمانه
 خامه ۱/۳ پیمانه
 سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
 آبلیمو  ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق چایخوری
پیاز قرمز خردشده۱/۴ پیمانه
كرفس خردشده۱/۲ پیمانه
میگوی پخته و خردشده۱/۲ و ۱ پیمانه
خلال بادام۱/۴ پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
نان باگت۴ تكه
گوجه‌فرنگی خردشده۴ عدد
كاهوی خردشدهبه میزان دلخواه

 

روش آماده کردن ساندویچ میگو :
كاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه كنید. كمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

پیازهای خردشده و كرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و كمی هم بزنید.

میگوهای پخته‌شده را به آرامی اضافه كنید. بعد نوبت خلال‌های بادام است تا به مواد تشكیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.

نمك و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه می‌دهد با كمی دست و دلبازی زیادتر فلفل را به مواد ساندویچ‌تان اضافه كنید تا كمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد كه كدام را زیادتر می‌پسندید.

حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شده‌اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان‌های باگت را كمی خالی كنید. بعد كاهو‌های خردشده را داخل نان‌ها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر كنید. (نوشته پیشنهادی: روش آماده کردن ساندویچ گوشت ژیروسی)

 

نکته اساسی در آماده کردن ساندویچ میگو :
چند عدد از گوجه‌فرنگی‌های خردشده را هم داخل ساندویچ‌ها قرار دهید. اگر دوست ندارید می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را در كنار چند عدد خیار حلقه‌شده به‌طور جداگانه در كنار ساندویچ سرو كنید. ساندویچ‌های شما آماده هستند. با این مواد می‌توانید برای ۴ نفر ساندویچ‌های خوش طعم‌ درست كنید.

منبع : مجله سیب سبز – bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها