[ad_1]
ماهی سالمون با سس خردل عسلی را درون فر آماده کردن نمایید
مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی :
فیله سالمون | ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم |
* خردل عسلی | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | مقدار کمی |
* خردل عسلی: ۳ قاشق غذاخوری (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)
روش آماده کردن سالمون با سس خردل عسلی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط نمایید.
سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید
سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته نموده و آنها را روی سینی فر بچینید. حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.
با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید
سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر نمایید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!). اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا پس از بیرون آوردن از فر برای حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها