روش آماده کردن سالمون با سس خردل عسلی

[ad_1]

سالمون با سس خردل عسلی,مواد لازم برای سالمون با سس خردل

ماهی سالمون با سس خردل عسلی را درون فر آماده کردن نمایید

مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی :

 فیله سالمون۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم
* خردل عسلی ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۳ حبه
 روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نمکمقدار کمی


* خردل عسلی: ۳ قاشق غذاخوری (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)

روش آماده کردن سالمون با سس خردل عسلی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط نمایید.

 

پخت سالمون با سس خردل,طرز تهیه سالمون با سس خردل

سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید

سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته نموده و آنها را روی سینی فر بچینید. حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.

 

نحوه طبخ ماهی, طبخ انواع ماهی

با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید

سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر نمایید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!). اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا پس از بیرون آوردن از فر برای حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها