[ad_1]
سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش را آزمون نمایید
مواد لازم برای سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید) | ۴۵۰ گرم |
عصاره لیمو | ۲ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ حبه |
دانه خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال پوست لیموترش | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش آماده کردن سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
آب لیمو را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا نموده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.
برگ های کلم بروکسل را از درازا نصف نموده و بعد خردشان نمایید و با آبلیمو هم بزنید
حالا برگ ها را از درازا نصف نموده و بعد خردشان نمایید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم نمایید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.
بروکسل، سیر و دانه خردل را با روغن زیتون تفت بدهید
پس از کمی تفت سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید
سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و پس از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده و اگر ضروری است نمک و فلفل زیادتری بیافزایید.
پس از کمی تفت خلال لیمو را روی آن پاشیده و فورا سرو نمایید
فورا سرو نمایید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها