روش آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ؛ ساده، سریع و خوش طعم

[ad_1]

نکاتی برای پخت سالاد کلاسیک مرغ

روش آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ؛ ساده، سریع و خوش طعم

 

روش های درست کردن سالاد کلاسیک مرغ

در این نوشته از بیتوته، با دستور آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ آشنا می شوید. سالاد کلاسیک مرغ یک گزینه سریع، خوش طعم و سبک برای ناهار یا شام است که با ترکیب مرغ، مایونز و چند افزودنی ساده آماده کردن می گردد. این سالاد را میتوان به عنوان ساندویچ، همراه با نان تُست شده یا روی سبزیجات سرو نمود.

دستور آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ

این یکی از دستورهای مورد علاقه من است—یک ناهار یا شام سریع و خوش طعم آماده می نمایید.

 

مرغ، مایونز، چند افزودنی و کمی ادویه ترکیب می شوند تا یک سالاد خامه ای خوش طعم یا یک فیلینگ عالی برای ساندویچ یا رول خانگی آماده کردن شود!

 

چطور مرغ را برای سالاد مرغ آماده کنیم؟

من بیشتر از مرغ روتیسری استفاده می کنم، زیرا از قبل پخته شده و فقط می بایست خرد یا ریش ریش شود. با این حال، هر نوع مرغ باقیمانده را میتوان در این دستور به کار برد.

 

همچنین قادر هستید سینه یا ران مرغ را بپزید، سپس آن را خرد یا ریش ریش نموده و قبل از استفاده در این دستور، خنک نمایید.

 

روش درست کردن سالاد کلاسیک مرغ :

این خوبترین دستور سالاد مرغ است که با مواد ساده و طعمی بی مانند آماده کردن می گردد. قادر هستید آن را به صورت ساندویچ یا سالاد و یا عصرانه سرو نمایید. این سالاد مرغ کلاسیک را قادر هستید تنها در ۱۵ دقیقه و با چند ماده ساده فراهم کنید.

 

مواد لازم :

مرغ پخته و خردشده یا ریش ریش شده ۲ پیمانه
 سس مایونز½ پیمانه 
 کرفس، خردشده۱ ساقه 
 پیازچه، نازک برش خورده۱ عدد 
خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری
نمک مزه دار (یا زیادتر به میزان دلخواه)¼ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه⅛ قاشق چای خوری (یا به میزان دلخواه) 
۱ قاشق چای خوری شوید تازه خردشدهیا ¼ قاشق چای خوری شوید خشک (اختیاری)

 

روش آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ :

در یک کاسه متوسط، مرغ، مایونز، کرفس، پیازچه، خردل، نمک، فلفل و شوید (در صورت استفاده) را با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید.

 

نکته هایی برای درست کردن سالاد کلاسیک مرغ

مراحل درست کردن سالاد کلاسیک مرغ

 

مزه نمایید و در صورت نیاز نمک و فلفل زیادتری بیافزایید.

سالاد را به صورت ساندویچ روی نان ، داخل رول یا روی سالاد سبزیجات سرو نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کلاسیک مرغ

نکته هایی برای درست کردن سالاد کلاسیک مرغ

 

نکاتی برای آماده کردن سالاد مرغ کلاسیک :

در صورت تمایل، قادر هستید پیازچه را با تره یا پیاز قرمز ریز خردشده جایگزین نمایید.

 

مواد اختیاری شامل موارد زیر است:

• ۱ پیمانه انگور قرمز خردشده یا ۱ پیمانه سیب پوست کنده و خردشده

• ۲ قاشق غذاخوری مغز آجیل خردشده (گردو، بادام یا پکان)

 

نکاتی برای مواد لازم برای سالاد مرغ :

مرغ: معمولاً از مرغ گریل شده یا مرغ روتیسری استفاده می کنم، اما هر نوع مرغ پخته شده (حتی مرغ کنسروی) قابل استفاده است. اگر از مرغ کنسروی استفاده می نمایید، ابتدا همه مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس مرغ کنسروی را بعد از آبکش کردن به آرامی بیافزایید.

 

افزودنی ها: برای این دستور کلاسیک، از کرفس برای تردی و پیازچه برای عطر و مزه استفاده می کنم.

 

سس: مایونز بافتی خامه ای به سالاد می دهد، در حالی که ادویه های ساده به آن مزه اضافه می کنند.

 

پیشنهادات سرو :

• این سالاد را میتوان روی هر نوع نانی، از جمله کروسان، سرو نمود. برای مزه خوبتر، نان را کمی تُست نمایید.

• میتوان آن را به عنوان یک میان وعده با کراکر سرو نمود.

• میتوان سالاد را روی سبزیجات یا داخل برگ های کاهو برای آماده کردن لِتِس رَپ سرو نمود.

 

نکاتی برای پخت سالاد کلاسیک مرغ

روش آماده کردن سالاد کلاسیک مرغ؛ ساده، سریع و خوش طعم

 

تغییرات پیشنهادی :

• قادر هستید شوید یا سایر سبزیجات معطر تازه بیافزایید.

• برای سبک تر شدن، نیمی از مایونز را با ماست یونانی جایگزین نمایید.

• قادر هستید مزه سالاد را با افزودن سس رنچ تغییر دهید.

• با افزودنی هایی مثل سیب خردشده، انگور، یا آجیل هایی مثل بادام، گردو یا پکان، سالاد را متنوع نمایید.

 

روش نگهداشتن سالاد :

در یخچال: سالاد مرغ را در ظرف دربسته در یخچال تا ۵ روز نگهداشتن نمایید. قبل از سرو، هم بزنید.

 

در فریزر: سالاد مرغ آماده شده برای فریز کردن مناسب نیست، اما قادر هستید مرغ خردشده را از قبل فریز نمایید. موقع آماده سازی سالاد، مرغ یخ زدایی شده را با سایر مواد ترکیب نموده و سریع فراهم کنید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها