[ad_1]
سالاد لوبیا سیاه را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود
مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :
لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده | ۴۲۰ گرم |
ذرت پخته | یک و نیم فنجان |
پیازچه خرد شده یا موسیر | نصف فنجان |
فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شده | نصف یک عدد |
* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده | ۳ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده | ۱ عدد |
شکر | یک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | برای مزه دار کردن |
گشنیز تازه خرد شده | نصف فنجان |
* ۳ عدد گوجه فرنگی ریز ( بدون دانه و خرد شده) یا ۱ عدد فلفل دلمه قرمز (بدون دانه و خرد شده)
روش آماده کردن سالاد لوبیا سیاه :
یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط نمایید. بعد خیلی آهسته آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.
مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگ بریزید
نمک و فلفل را اضافه نموده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
خیلی آهسته آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید
درست قبل از سرو، گشنیز تازه را بیافزایید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها