روش آماده کردن سالاد لوبیا سیاه

[ad_1]

پخت سالاد لوبیا سیاه,طرز تهیه سالاد لوبیا

سالاد لوبیا سیاه را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود

مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :

 لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده۴۲۰ گرم
ذرت پخته یک و نیم فنجان
 پیازچه خرد شده یا موسیر نصف فنجان
 فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شدهنصف یک عدد
* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده۳ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده۱ عدد
شکریک قاشق چایخوری
نمک و فلفلبرای مزه دار کردن
گشنیز تازه خرد شدهنصف فنجان

 

* ۳ عدد گوجه فرنگی ریز ( بدون دانه و خرد شده) یا ۱ عدد فلفل دلمه قرمز (بدون دانه و خرد شده)

روش آماده کردن سالاد لوبیا سیاه :
یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط نمایید. بعد خیلی آهسته آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

 

سالاد لوبیا سیاه,درست کردن سالاد لوبیا سیاه

مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگ بریزید

نمک و فلفل را اضافه نموده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

 

طرز تهیه سالاد لوبیا, طرز تهیه انواع سالاد

خیلی آهسته آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید

درست قبل از سرو، گشنیز تازه را بیافزایید.

 

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها