[ad_1]
با روش پخت ریزوتو مرغ و قارچ آشنا شوید
مواد لازم برای ریزوتو مرغ و قارچ :
کره | ۵۰ گرم |
گوشت | ۸۵ گرم |
پیاز بزرگ خرد شده | ۱ عدد |
قارچ خرد شده | ۲۵۰ گرم |
برنج ریزوتو | ۳۰۰ گرم |
سرکه سفید | ۱۵۰ میلی گرم |
عصاره مرغ گرم | ۱۱۳ گرم |
مرغ پخته خرد شده | ۱۴۰ گرم |
پنیر رنده شده پارمیسان | ۵۰ گرم |
جعفری خرد شده | مقداری |
روش آماده کردن ریزوتو مرغ و قارچ :
یک قابلمه بزرگ برداشته و کره را داخل آن گرم نمایید. گوشت های ریز شده را اضافه نموده و برای ۵ دقیقه روی حرارت کم سرخ نمایید. حالا پیاز را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.
قارچ را اضافه نموده و ۵ دقیقه آن را تفت دهید. برنج را هم اضافه نموده و تا زمانی که آغاز به نیمه شفاف شدن نماید به پخت آن ادامه دهید (۲ دقیقه). حالا سرکه را اضافه نموده و بگذارید در اثر حرارت حباب بزند.
یک چهارم عصاره را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بجوشد. پخت را به این صورت ادامه دهید که عصاره زیادتری اضافه نموده تا جذب شود، خوبترین روش این است که این کار را در سه مرحله انجام دهید تا زمانی که برنج بپزد و عصاره را به طور کامل جذب نماید. حالا بافت غذای ما می بایست خامه ای شکل باشد.
برنج پخته را هم زده و از روی حرارت بردارید. پارمیسان و جعفری را اضافه نموده، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید ۵ دقیقه به همان حالت بماند تا مایع زیادتری جذب برنج شود. مزه آن را چشیده و در صورت تمایل پنیر پارمیسان زیادتری روی آن بریزید.
منبع : novinzi.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها