[ad_1]
روش آماده کردن رشته پلو با مرغ غذای ویژه چهارشنبه سوری و شب عید
این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که بیشتر خانواده ها در شب عید و یا چهارشنبه سوری آن را می پزند و معتقدند که با پختن آن سر رشته کار در سال جدید بدستشان می آید. شاید در قدیم آماده کردن رشته که می بایست خیلی ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در بیشتر خوار و بار فروشی ها آماده برای فروش است.
مواد لازم برای رشته پلو با مرغ :
رشته ی پلویی | ۲۵۰ گرم (من دو مشت خرد شده ریختم) |
برنج | ۲ لیوان |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
کشمش | نصف لیوان |
هویج | یک عدد |
خلال بادام و پسته | به مقدار لازم |
سیب زمینی متوسط | یک عدد |
روغن و زعفران | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
روش آماده کردن رشته پلو :
برنج را از قبل شسته و به زمان چند ساعت در آب و نمک بخیسانید.
پیازها را خلالی نمایید و در تابه سرخ نمایید تا طلایی شود و کنار بگذارید.
سینه مرغ را به همراه کمی پیاز سیر فلفل دلمه و زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ و ماهی و دو لیوان آب بپزید و پس از پخت ریش ریش نمایید و با کمی زعفران درون تابه تفت بدهید و کنار بگذارید.
هویج را درشت رنده نمایید و در تابه با کمی روغن و زعفران و دارچین تفت بدهید تا از خامی در بیاید و کنار بگذارید.
سپس کشمش را نیز در روغن کمی تفت دهید و آنها را کنار بگذارید. همین طور خلال پسته و بادام را که یک ساعت در گلاب خیسانده اید در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
برنج را درون قابلمه پر از آب و در حال جوش بریزید و مقداری هم نمک به آن بیافزایید.
چهار، پنج دقیقه مانده که برنج را آبکش نمایید، رشته ی پلویی را سه نیم نموده و به برنج بیافزایید. اجازه دهید دو دقیقه بجوشد تا رشته نیز نرم شود.
برنج را آبکش نموده، ته قابلمه قادر هستید سیب زمینی حلقه شده بگذارید، برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری دارچین و زعفران دم نموده روی آن بریزید و دم نمایید.
بعد از دم کشیدن پلو روی برنج را با کشمش پیاز داغ خلالی و مرغ و هویج و خلال بادام و پسته آذین نمایید و سرو کنید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها