روش آماده کردن ران مرغ با آجیل برزیلی

[ad_1]

درست کردن ران مرغ با آجیل برزیلی, پخت ران مرغ با آجیل برزیلی

این بار ران مرغ را با آجیل برزیلی ، درست نمایید

 

مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی :

 آجیل برزیلی (نصف آن را خرد نمایید) ۱۵۰ گرم
 زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست) یک تکه
 سیر۱ حبه
 عصاره لیموترش۱ عدد
شیر نارگیل۲۵۰ گرم
رب انار۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ۶ تکه


مواد لازم برای سرو:

 روغن کلزا۲ قاشق غذاخوری
بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود) ۲ عدد
 انار۱ عدد

روش آماده کردن ران مرغ با آجیل برزیلی :
آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط نمایید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه نموده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را بیافزایید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.

روز بعد، فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به زمان ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.

در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ نمایید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش نمایید.

منبع : novinzi.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها