روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه، دسری خوش طعم برای
روش درست کردن دونات ژله ای
این دونات های ژله ای قهوه ترکیبی لذت بخش از مزه غنی قهوه و ژله شیر خامه ای است که برای هر عاشق قهوه مناسب است. هر دونات دارای یک پایه ژله قهوه است که روی آن لایه ای صاف از ژله شیر قرار گرفته است و یک خوراکی منحصر به فرد و رضایت بخش ایجاد می نماید. سپس دونات ها را با کمی سس کارامل و مقداری شکلات تزیین می نماییم تا لذت زیادتری به آن ها برسد. فقط با کمی حوصله برای سفت شدن ژله، یک دسر تاثیرگذار و خوش طعم را آماده مینمایید.
روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه :
مواد لازم : برای 12 عدد
مواد لازم برای لایه ژله شیر :
ژلاتین بدون مزه | 1 پاکت |
آب سرد | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 فنجان |
شیر تغلیظ شده شیرین شده | ½ (14 اونس) |
مواد لازم برای لایه ژله قهوه :
ژلاتین بدون مزه | 1 پاکت |
آب سرد | 2 قاشق غذاخوری |
قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1.5 فنجان |
شکر دانه ریز | ¼ فنجان |
سس کارامل | برای آذین |
شکلات | برای آذین |
روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه :
ژله شیر را درست نمایید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.
آب داغ در حال جوش و ژلاتین شکفته شده را با هم مخلوط نموده و هم بزنید تا کاملا حل شود. شیر تغلیظ شده را بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
ژله شیر را در قالب های دونات سیلیکونی بریزید و فقط تا نیمه پر شود. به یخچال منتقل نمایید و حدود 1 ساعت بگذارید تا سفت شود.
روش درست کردن دونات ژله ای قهوه
ژله قهوه را درست نمایید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.
قهوه فوری و شکر را با آب گرم در حال جوش در یک کاسه مخلوط نمایید. ژلاتین شکفته شده را بیافزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
بگذارید کمی خنک شود تا در حد لمس خنک شود (برای پیشگیری از ذوب شدن لایه اول)، سپس روی ژله شیر بریزید و قالب ها را کاملا پر نمایید. یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود، حدود 2 تا 3 ساعت.
هر دونات را با دقت از قالب خارج نموده و با سس کارامل و پاشیدن شکلات آذین نمایید.
و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید!
آخرین دیدگاهها