لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه


طرز تهیه ژله دوناتی

روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه، دسری خوش طعم برای

 

روش درست کردن دونات ژله ای

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه آشنا می شوید. دونات ژله ای قهوه، یک دسر خوش طعم و پرطرفدار است که قادر هستید آن را به آسانی در خانه آماده کردن نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. این دسر برای طرفداران قهوه دسری بی مانند است.

این دونات های ژله ای قهوه ترکیبی لذت بخش از مزه غنی قهوه و ژله شیر خامه ای است که برای هر عاشق قهوه مناسب است. هر دونات دارای یک پایه ژله قهوه است که روی آن لایه ای صاف از ژله شیر قرار گرفته است و یک خوراکی منحصر به فرد و رضایت بخش ایجاد می نماید. سپس دونات ها را با کمی سس کارامل و مقداری شکلات تزیین می نماییم تا لذت زیادتری به آن ها برسد. فقط با کمی حوصله برای سفت شدن ژله، یک دسر تاثیرگذار و خوش طعم را آماده می‌نمایید.

 

روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه :

مواد لازم : برای 12 عدد

مواد لازم برای لایه ژله شیر :

 ژلاتین بدون مزه1 پاکت 
 آب سرد2 قاشق غذاخوری 
 آب جوش1 فنجان 
شیر تغلیظ شده شیرین شده½ (14 اونس) 

 

مواد لازم برای لایه ژله قهوه :

 ژلاتین بدون مزه1 پاکت 
 آب سرد2 قاشق غذاخوری
 قهوه فوری2 قاشق غذاخوری
 آب جوش1.5 فنجان 
شکر دانه ریز¼ فنجان
سس کاراملبرای آذین
شکلاتبرای آذین

 

روش آماده کردن دونات ژله ای قهوه :

ژله شیر را درست نمایید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.

 

آب داغ در حال جوش و ژلاتین شکفته شده را با هم مخلوط نموده و هم بزنید تا کاملا حل شود. شیر تغلیظ شده را بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

 

ژله شیر را در قالب های دونات سیلیکونی بریزید و فقط تا نیمه پر شود. به یخچال منتقل نمایید و حدود 1 ساعت بگذارید تا سفت شود.

 

مواد لازم برای تهیه دونات ژله ای قهوه

روش درست کردن دونات ژله ای قهوه

 

ژله قهوه را درست نمایید: ژلاتین و آب سرد را به یک کاسه کوچک بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آب جذب شود و ژلاتین غلیظ شود.

 

قهوه فوری و شکر را با آب گرم در حال جوش در یک کاسه مخلوط نمایید. ژلاتین شکفته شده را بیافزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود.

 

بگذارید کمی خنک شود تا در حد لمس خنک شود (برای پیشگیری از ذوب شدن لایه اول)، سپس روی ژله شیر بریزید و قالب ها را کاملا پر نمایید. یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود، حدود 2 تا 3 ساعت.

 

هر دونات را با دقت از قالب خارج نموده و با سس کارامل و پاشیدن شکلات آذین نمایید.

 

و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید!

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها