[ad_1]
روش آماده کردن حلقه مرغ و ریحان
مواد لازم برای حلقه مرغ و ریحان :
خمیر پیتزا | به میزان لازم |
مرغ پخته و خرد شده | یک و یک دوم پیمانه |
پنیر پیتزا | یک دوم پیمانه |
ریحان تازه خردشده | دو قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه خرد شده | مقداری |
قارچ سرخ شده | مقداری |
سیر | یک حبه |
نمک فلفل | به مقدار لازم |
روش آماده کردن حلقه مرغ و ریحان :
مواد میانی را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز نمایید را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب.
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. پس از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین راه حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به زمان ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد اگر دیدید روی آن طلایی می گردد زمان آن کافی است وسط خمیر چون حلقه ای خالی می ماند که پس از پخت قادر هستید باریحان و گوجه فرنگی یا سالاد کاهو یا به دلخواه تزیین نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها