روش آماده کردن تخم مرغ شکم پر

[ad_1]

درست کردن تخم مرغ شکم پر, نحوه درست کردن تخم مرغ شکم پر

تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام خیلی ساده و خوش طعم است

تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام خیلی ساده و خوش طعم و پر کاربرد است. هنگامی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوش طعم ای میتوان انجام داد.

مواد لازم برای تخم مرغ شکم پر :

 تخم مرغ پخته۲ عدد بزرگ
پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
 جعفری خرد شده  ۲ قاشق مرباخوری
 خردلیک دوم قاشق مرباخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی ( کچاپ )۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
زیتون سیاه۵ عدد

روش آماده کردن تخم مرغ شکم پر :
تخم مرغ را بعد از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف نموده و زرده را خارج می نماییم.
زرده را با چنگال له نموده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط نموده تا یک دست شود.

قادر هستید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
مواد را بعد از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین نموده و سرو می نماییم.

نکته های مهم برای درست کردن تخم مرغ شکم پر :
* دقت نمایید که تخم مرغ می بایست کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد.
* تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید. دقت نمایید که بعد از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده مهم است.
* با توجه به مواد لازم قادر هستید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید. اما دقت نمایید که بافت از بین نرود.

منبع : peymooneh.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها