روش آماده کردن تانتونی مرغ، یک شام متنوع

[ad_1]

 

پخت تانتونی مرغ,مواد لازم برای تانتونی مرغ

تانتونی مرغ، یک ساندویچ مرغ خوش طعم و متنوع برای اهالی خانه است

تانتونی مرغ یک شام خوش طعم و متنوع است. می گردد بیان کرد که این غذا یک ساندویچ مرغ نوین است که با یک بار آزمون کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند.

 

این ساندویچ را قادر هستید در شب های ماه مبارک رمضان به عنوان  یک شام سبک برای اهالی روزه دار خانه آماده كنید.

مواد لازم برای ۳ نفر :

سینه مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل د لمه ای ۲ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
 گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
پودر آویشنبه میزان لازم
روغن مایعمقد اری

 

* نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است

روش آماده کردن تانتونی مرغ :

سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد نمایید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد نمایید. گوجه فرنگی ها را پس از آنکه شستید، به  صورت نگینی خرد نمایید.

در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه نموده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. هنگامی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.

مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه نموده و پس از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش نمایید و صبر نمایید تا مواد خنک شوند.

۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.

فوت وفن :
* اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت نمایید که این غذا سریع آماده می گردد و مرغ ها نباید به آب بیفتند.

* قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها