[ad_1]
از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی نمایید
زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای بیف یاکیتوری :
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر ریزدانه | یک قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | یک قاشق چای خوری |
فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری | ۸۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۴ عدد |
مایونز | نیم فنجان |
سس خردل | یک قاشق چایخوری |
روش پخت و آماده کردن بیف یاکیتوری :
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را بیافزایید و مخلوط نمایید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.
روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند. پس از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا نمایید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ نمایید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را ۶ تا ۸ دقیقه کباب نمایید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط نموده و با سیخ های کباب سرو نمایید. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن کباب ژاپنی)
منبع : sarbezan.com
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها