[ad_1]
با روش پخت بیفتک پلو آشنا شوید
مواد لازم برای بیفتک پلو :
گوشت راسته گوسفند | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سماق یا پودر غوره | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی | به میزان لازم |
نمک و روغن | به میزان لازم |
برنج | ۵ پیمانه |
سیبزمینی بزرگ | ۲ عدد |
روش آماده کردن بیفتک پلو :
ابتدا روز قبل گوشت را پاکیزه نمایید و برشهای نازک بزنید و با بیفتک کوب آنها را بکوبید. پیازها را رنده نمایید و گوشت را به زمان یک شبانهروز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش نمایید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیبزمینیهای ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیبزمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.
در این مرحله یک لایه برنج بریزید و بعد از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشتها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب نموده بریزید و همینطور لایه، لایه برنج و گوشتها را در قابلمه بریزید و در آخر ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
پس از اینکه برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان نمایید. چون برای پخت این پلو از گوشت خام استفاده میشود، زمان زیادتری برای دمکشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج میرود، مزه لذیذی به پلو میدهد. برای آذین غذا هم میتوانید چند عدد گوجه را کباب نمایید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.
منبع : sara.jamejamonline.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها