روش آماده کردن بیفتک پلو

[ad_1]

درست کردن بیفتک پلو,طرز پخت بیفتک پلو

با روش پخت بیفتک پلو آشنا شوید

مواد لازم برای بیفتک پلو :

گوشت راسته گوسفند ۶۰۰ گرم
 پیاز ۲ عدد
 سماق یا پودر غوره ۲ قاشق غذا‌خوری
 دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی به میزان لازم
نمک و روغنبه میزان لازم
برنج۵ پیمانه
سیب‌زمینی بزرگ۲ عدد


روش آماده کردن بیفتک پلو :

ابتدا روز قبل گوشت را پاکیزه نمایید و برش‌های نازک بزنید و با بیفتک کوب آنها را بکوبید. پیاز‌ها را رنده نمایید و گوشت را به زمان یک شبانه‌روز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش نمایید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیب‌زمینی‌های ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیب‌زمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.

در این مرحله یک لایه برنج بریزید و بعد از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشت‌ها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب نموده بریزید و همین‌طور لایه، لایه برنج و گوشت‌ها را در قابلمه بریزید و در آخر ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

پس از این‌که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان نمایید. چون برای پخت این پلو از گوشت خام استفاده می‌شود، زمان زیادتری برای دم‌کشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج می‌رود، مزه لذیذی به پلو می‌دهد. برای آذین غذا هم می‌توانید چند عدد گوجه را کباب نمایید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.

 

منبع : sara.jamejamonline.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها