[ad_1]
روش آماده کردن بادمجان شکم پر کبابی
مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان متوسط | ۵ عدد |
گردو آسیاب شده | ۱ لیوان |
رب گوجه | ۱ قاشق سوپخوری |
رب آلوچه | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط رنده شده | ۱ عدد |
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
روش آماده کردن بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.
گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می نماییم.
بعد با دو انگشت دست مواد را آهسته و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف نموده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.
در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.
این غذای خوش طعم شمالی رو نوش جان نمایید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل قادر هستید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده نمایید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ نمایید.
نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده نمایید.
طریقه پرکردن شکم بادمجان
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها