طرر آماده کردن بادام زمینی پفکی به دو روش متفاوت
دو روش متفاوت برای آماده کردن بادام زمینی روکش دار پفکی
روش های مختلفی برای آماده کردن بادام زمینی روکش دار وجود دارد. در اینجا دو روش رایج را به شما آموزش می دهیم:
روش آماده کردن بادام زمینی روکش دار با آرد نخودچی :
مواد لازم :
بادام زمینی خام | 2 فنجان |
آرد نخودچی | 100 تا 120 گرم |
پودر چیلی قرمز | 1.5 تا 2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
پودر انبه خشک | 1.5 قاشق چایخوری |
پودر گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
دانه زیره سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آنغوزه | ¼ قاشق چایخوری |
آب | 1 فنجان |
جوش شیرین | ⅛ قاشق چایخوری |
روغن تصفیه شده | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن بادام زمینی روکش دار با آرد نخودچی :
بادام زمینی ها را فراهم کنید: بادام زمینی های خام را به زمان 1 دقیقه در آب خیس نمایید و سپس آبکش نمایید. این کار سبب می گردد تا روکش خوبتر به بادام زمینی ها بچسبد.
روکش را فراهم کنید: در یک کاسه بزرگ، آرد نخودچی، پودر چیلی، زردچوبه، نمک، پودر انبه، پودر گشنیز، زیره سیاه و آنغوزه را با هم مخلوط نمایید. سپس 1 قاشق غذاخوری روغن مایع را بیافزایید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید تا یکدست شوند.
بادام زمینی ها را روکش دار نمایید: بادام زمینی های خیس شده را به مخلوط آرد بیافزایید و ¾ پیمانه آب را به تدریج بیافزایید. هم بزنید تا همه بادام زمینی ها به طور کامل روکش دار شوند. در صورت نیاز، آب زیادتر یا کمتری بیافزایید تا غلظت مخلوط به حدی برسد که به آسانی به بادام زمینی ها بچسبد.
بادام زمینی ها را بپزید: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادام زمینی های روکش دار را روی آن پخش نمایید. سینی را به زمان 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بادام زمینی ها پخته و روکش آنها ترد و طلایی شود.
بادام زمینی ها را سرو نمایید: پس از پخت، بادام زمینی ها را از فر خارج نمایید و بگذارید خنک شوند. سپس قادر هستید آنها را در ظرف دربسته نگهداشتن نمایید و به عنوان تنقلات یا در کنار غذا سرو نمایید.
روش آماده کردن بادام زمینی با روکش آرد نخودچی
نکاتی برای آماده کردن بادام زمینی روکش دار :
• قادر هستید از ادویه های دیگر مثل پودر سیر، پودر پیاز و یا فلفل سیاه نیز در این دستور استفاده نمایید.
• برای مزه تندتر، قادر هستید مقدار پودر چیلی را افزایش دهید.
• اگر می خواهید بادام زمینی ها را بدون روغن بپزید، قادر هستید از فر با هوای گرم استفاده نمایید.
• برای اینکه بادام زمینی ها تردتر شوند، قادر هستید آنها را به زمان 10 تا 15 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
روش آماده کردن بادام زمینی پفکی :
روش آماده کردن بادام زمینی پفکی در روغن
برای آماده کردن بادام زمینی پفکی، این خوراکی خوش طعم و پرطرفدار، به بادام زمینی، آرد، تخم مرغ و ادویه جات دلخواهتان نیاز دارید.
مواد لازم :
تخم مرغ | 2 عدد |
بادام زمینی | 250 گرم |
آرد | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | به مقدار لازم |
پودر آب پنیر نارنجی یا سفید یا پودر پیاز یا جعفری | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل پخت بادام زمینی پفکی :
آماده سازی بادام زمینی: برای آماده کردن این بادام زمینی روکش دار، ابتدا پوست قرمز آن را جدا نمایید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
آماده کردن مخلوط آرد: آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط نموده و الک نمایید.
آماده سازی تخم مرغ: دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و به همراه ادویه های دلخواهتان (مثل نمک، فلفل قرمز، پودر پیاز، سرکه یا پاپریکا) خوب هم بزنید.
پوشاندن بادام زمینی ها: بادام زمینی ها را به تدریج در 5 یا 6 مرحله به مخلوط تخم مرغ آغشته نمایید و سپس در مخلوط آرد و بکینگ پودر بغلتانید. این کار را تا زمانی که تمام بادام زمینی ها به طور کامل یک روکش ضخیم داشته باشند، ادامه دهید.
سرخ کردن بادام زمینی: در یک قابلمه یا تابه، روغن را به مقدار کافی بریزید تا بادام زمینی ها در آن غوطه ور شوند. روغن را کمی گرم نمایید و سپس بادام زمینی های روکش دار را در آن بریزید. در ابتدا، قابلمه را تکان دهید و از قاشق زدن خودداری نمایید تا روکش بادام زمینی ها جدا نشود.
پخت بادام زمینی: بادام زمینی ها را به طور مرتب زیر و رو نمایید تا به طور یکنواخت سرخ و طلایی شوند. سپس آنها را با کفگیر از روغن خارج نموده و روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مزه دهی: برای مزه دار کردن بادام زمینی ها قادر هستید از پودر آب پنیر نارنجی یا سفید، پودر پیاز، جعفری خشک آسیاب شده یا پودر فلفل قرمز استفاده نمایید.
سرو: پس از خنک شدن بادام زمینی ها، آنها را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمایید.
اصول درست کردن بادام زمینی پفکی
نکته هایی برای آماده کردن بادام زمینی پفکی :
• علت الک کردن آرد این است که سبب پیشگیری از جدا شدن و ته نشین شدن و سوختن آرد اضافی اطراف بادام زمینی ها می گردد. و همچنین مخلوط آرد به طور یکنواخت روی بادام زمینی ها پخش می گردد.
• بعضی از اشخاص هم از پودر فلفل قرمز برای کاور کردن بادام زمینی استفاده می کنند. من پیشنهاد می کنم در این مرحله از پودر های مختلف برای کاور کردن بادام زمینی ها استفاده نمایید.
• برای مخلوط کردن مواد، به جای قاشق از تکان دادن کاسه استفاده نمایید.
• تخم مرغ ها را به تدریج بیافزایید تا از گلوله شدن مخلوط پیشگیری شود.
• قادر هستید از انواع دیگر ادویه ها و مزه دهنده ها هم برای مزه دار کردن بادام زمینی پفکی استفاده نمایید.
• مراقب باشید که بادام زمینی ها داخل روغن نسوزند.
• بادام زمینی های پفکی رو می تونید توی ظرف دربسته تا یک هفته نگهداشتن نمایید.
فواید بادام زمینی :
• بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هست.
• بادام زمینی قادر هست به کم شدن کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک نماید.
• بادام زمینی قادر هست به کنترل قند خون کمک نماید.
• بادام زمینی قادر هست به احساس سیری و کم شدن وزن کمک نماید.
امیدوارم از این دستور پخت ها لذت ببرید و بادام زمینی پفکی های خوش طعم ای را داخل خانه درست نمایید!
آخرین دیدگاهها