روش آماده کردن آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها


نحوه پخت آش ماسووا, درست کردن آش ماسووا

برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، قادر هستید از کنسرو نخود استفاده نمایید

مواد لازم برای آش ماسووا برای ۳ نفر:

بلغور گندم  ۱۰۰ گرم
 برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم

 اسفناج

 ۱۰۰ گرم
 پیاز۲ عدد
نخود پخته۱۵۰ گرم
کشکیک پیمانه سرخالی
نمک و فلفلبه اندازه لازم
جعفری تازهبرای تزیین
پونه خشکبرای تزیین

روش آماده کردن آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را پس از شستن به صورت درشت خرد نمایید. پیاز را هم خرد نمایید و کناری بگذارید. قابلمه ای فراهم کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. پس از این که پیاز تغییر رنگ پیدا نمود، اسفناج را بیافزایید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  بیافزایید.

پس از پخت مواد، کشک را اضافه نموده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین نمایید. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن آش ترش )

نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با شتاب زیادتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده نمایید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها