برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، قادر هستید از کنسرو نخود استفاده نمایید
مواد لازم برای آش ماسووا برای ۳ نفر:
بلغور گندم | ۱۰۰ گرم |
برنج نیم دانه | ۱۰۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نخود پخته | ۱۵۰ گرم |
کشک | یک پیمانه سرخالی |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
جعفری تازه | برای تزیین |
پونه خشک | برای تزیین |
روش آماده کردن آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را پس از شستن به صورت درشت خرد نمایید. پیاز را هم خرد نمایید و کناری بگذارید. قابلمه ای فراهم کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. پس از این که پیاز تغییر رنگ پیدا نمود، اسفناج را بیافزایید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده بیافزایید.
پس از پخت مواد، کشک را اضافه نموده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و می گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین نمایید. (زیادتر بخوانید: روش آماده کردن آش ترش )
نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با شتاب زیادتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده نمایید.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
آخرین دیدگاهها