روش آماده کردن آش شوید باقلا

[ad_1]

درست کردن آش شوید باقلا,پخت انواع آش

آش شوید باقلا را با ماست ترش میل نمایید خیلی خوش طعم هست

این روزها فصل باقلا هست و این آش را قادر هستید با باقلا درست نموده و با ماست ترش میل نمایید و خیلی خوش طعم هست.

مواد لازم برای آش شوید باقلا :

پیاز داغ به میزان دلخواه
 نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
 ماست سفت کیسه ای ترشنصف پیمانه
 عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت)۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
برنج خیس نموده (ترجیحا نیم دانه)۲ پیمانه
باقلا سبز ۱ پیمانه
شوید تازه نیم کیلو
نعنا داغبرای تزیین

 

  زیادتر بخوانید: روش آماده کردن باقالی 

 

روش آماده کردن آش شوید باقلا :
ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر نمایید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا موقع پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن بیافزایید و زیر گاز را روشن نمایید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن بیافزایید. هنگامی برنج کاملا پخت، باقالا را بیافزایید.

هنگامی باقلا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را بیافزایید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس هنگامی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخل آن ریخته و مخلوط نمایید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ آذین نمایید. (زیادتر بخوانید:  روش آماده کردن آش ماست) 

نکته های مهم برای آش شوید باقلا :

ماست لازم نیست بجوشد.

برای بازیافت غذاهای روزانه قادر هستید از باقیمانده باقلا پلو برای آماده کردن این آش استفاده نمایید.

طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد بعد از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.

 

آش شوید باقلا,نحوه پخت آش شوید باقلا

دم نموده گل باقلا سنگ کلیه را دفع می نماید

 

منبع : zeytooni.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها