[ad_1]
آبگوشت مغزدار از غذاهای سنتی شهر تهران است
این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می نمایید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند. تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی برای داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.
مواد لازم برای آبگوشت مغزدار برای ۴ نفر :
گوشت آبگوشتی | ۳۰۰ گرم |
لوبیا سفید | ۱/۴ پیمانه |
مفز گردو ، مغز بادام ، مغز پسته و مغز فندق | ۱/۲ پیمانه |
قیسی | ۴ عدد |
آلو خورشی | ۶ عدد |
سیب درختی متوسط | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران آب شده | ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش آماده کردن آبگوشت مغزدار :
ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا نمایید و به چهار تکه برش بزنید.
در قابلمه ای مناسب ۴ لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا پخته شوند.
لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به زمان نصف روز بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش نمایید. هنگامی گوشت نیم پز شد لوبیا را بیافزایید تا کاملا پخته شود.
مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به آسانی جدا نمایید.
سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم بیافزایید .
سیب درختی را بشویید و خرد نمایید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم نمایید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .
حرارت را خاموش نمایید و زعفران دم نموده را هم بیافزایید و هم بزنید.
فوت و فن :
اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران زیادتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش نمایید، زعفران را بیافزایید و هم بزنید. همچنین لازم به ذکر است یک راز خوش طعم شدن آبگوشت استفاده از گوشت زیاد به همراه دنبه و قلم است. همه ی این مواد به آبگوشت شما مزه ی خوشایندی می دهد.
منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها